facebook

П’яний водій позбавив життя маму трьох дочок і запропонував мізерну компенсацію: “Погоджуйтеся або…”

П’яний водій збив молоду матір трьох дітей і залишив помирати на дорозі.Активіст зазначив, що загиблій Катерині Гритенко було всього 34 роки, вона була матір’ю трьох дочок: 13-річної Діани, 6-річної Дарини і 4 –річної Анастасії 

В Одеській області смертельний наїзд трапився в листопаді минулого року в селі Яськи Біляївського району і тепер винуватець аварії запропонував родині загиблої смішну компенсацію – всього тисячу гривень на місяць. Про це у себе в Фейсбук розповів одеський активіст Марк Гордієнко, передає Politeka.net

Їх батько Денис Гритенко працює в МНС.

«А мами, Гритенко Катерини, вже немає. П’яний водій, просто збив її на дорозі, зупинився, підібрав осколки бампера і поїхав, залишивши вмирати. Катерину знайшли тільки через дві з половиною години і в стані клінічної смерті доставили в лікарню і зробити вже нічого лікарі не змогли. Вона померла”, – написав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Гордієнка, винуватцем аварії є місцевий барончик 60-річний Дмитрук Петро, який тримає ставки з рибою і має потрібні зв’язки, які допомагають йому йти від відповідальності.

«Цього разу, теж би пішов, але просто не пощастило, горем сім’ї перейнялися і включилися в процес люди, яким по плечу домогтися справедливості в нашому скорботному світі. А тепер, Мерзенна Вишенька…Знаєте скільки Петя Дмитрук запропонував цій родині, як компенсацію за вбивство матері? Одну тисячу гривень на місяць. Одну тисячу гривень на місяць, він готовий виплачувати до повноліття дітям, що залишилися без мами. Причому з приказкою, що погоджуйтеся, або і цього не отримаєте. Синок Петі зараз бігає, намагається порішати», – продовжив свою розповідь активіст.

На даний момент Петро Дмитрук знаходиться в СІЗО. Але попереду апеляція і, Гордієнко побоюється, він може піти від відповідальності.

“Колегія суддів відома. Мандрик Віталій, Кравець Юліан та Копиця Олег. Дата ще не відома. Я буду стежити за цією справою і сподіваюся, що спільними зусиллями справедливість восторжествує…» — додав у висновку громадський діяч.

Я специально выждал ночь, что бы начать писать этот пост, так как Цукерберг бы меня точно забанил за разжигание…
Есть такие преступления, после которых начинаешь сильно сомневаться в человечестве, во всяком случае в отдельных его представителях.
Даже в аду есть темные стороны.
Итак, фабула дела.
Была на этом свете счастливая семья.…

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

П’яний водій позбавив життя маму трьох дочок і запропонував мізерну компенсацію: “Погоджуйтеся або…”