facebook

Улюблена вчителька першокласників потрапила під кулі стрілка: “Почула шум і вийшла”

Жінка заміняла на роботі колегу.

Моторошний інцидент стався вранці 11 травня в Казані

Там, озброєний 19-річний стрілець Ільназ Галявієв зайшов до гімназії, в якій раніше навчався, і відкрив стрілянину. Жертвами стали дев’ять людей.

Серед них улюблена вчителька першокласників Венера Айзатова, якій було 55 років, пишуть События.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Жінка все життя пропрацювала викладачем початкових класів. Її колеги розповіли, що Венера вміла знайти спільну мову з кожною дитиною. Діти настільки її любили, що присвячували жінці вірші і твори.

Відомо, що вчителька початкових класів стала однією з перших жертв казанського стрільця. Вона пішла, як завжди, на роботу сьогодні. У неї не було свого уроку, але вона була присутня на уроці англійського, який вела інша вчителька.

Вона почула шум у коридорі і вийшла з кабінету, щоб подивитися, що ж там відбувається. Більше в клас вона не повернулася, її тіло знайшли в коридорі.

Батьки учнів Венери Айзатової згадують її тільки з теплотою. Ті, у кого перша дитина вчилася в класі Венери, намагалися віддати їй і інших своїх дітей.

Не так давно Венера поховала чоловіка, йому був всього 51 рік, а по милості 19-річного неадеквата, і вона розпрощалася з життям. Вдома Венеру не дочекалися донька Гульнара і двоє її онуків.

 

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Улюблена вчителька першокласників потрапила під кулі стрілка: “Почула шум і вийшла”