facebook

Поліція затримала 30-річного франківця за підозрою у подвійному вбивстві

Поліція затримала 30-річного франківця за підозрою у подвійному вбивстві

Сьогодні вранці на вулиці Надрічній в Івано-Франківську знайшли тіла двох чоловіків в ліфтовій шахті недобудови.

На тілах чоловіків були ознаки насильницької смерті. Поліцейські негайно ж розпочали оперативно-розшукові заходи по встановленню зловмисника і вже через декілька годин затримали підозрюваного неподалік тимчасового місця роботи.

Йдеться про 30-річного місцевого мешканця. Чоловік в минулому судимий за грабіж та нанесення легких тілесних ушкоджень. Правоохоронці попередньо встановили, що злочин трапився 14 травня, затриманий разом із загиблими розпивали спиртні напої на території однієї з місцевих недобудов.

Між ними виник конфлікт, в ході якого зловмисник наніс чоловікам удари ногами й руками. Потім, ймовірно, з метою приховати сліди злочину, скинув тіла в ліфтову шахту недобудови і з місця події втік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Працівники карного розшуку вийшли на слід зловмисника і затримали його.

Тіла загиблих направлено на проведення судово-медичної експертизи для остаточного встановлення причин смерті. Поліцейські затримали чоловіків в порядку ст. 208 КПК України.

Невдовзі слідчі, за погодженням обласної прокуратури, повідомлять про підозру зловмисникам у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Йдеться про умисне вбивство.Найближчим часом фігуранту суд обере запобіжний захід.

Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Чоловік підтвердив той факт, що саме він розпивав алкоголь із загиблими, від інших будь-яких показів відмовляється.Тривають необхідні слідчі дії, працівники поліції встановлюють, чи були причетні й інші особи до злочину.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Поліція затримала 30-річного франківця за підозрою у подвійному вбивстві