facebook

Подружжя “логопедів” підозрюють у сексуальному насильстві над дітьми

Подружжя “логопедів” підозрюють у сексуальному насильстві над дітьми


Вчительку з Одещини та її чоловіка підозрюють у сексуальному насильстві над дітьми. Жінка організувала вдома приватні курси логопеда, на яких учнів схиляли до “сексуальних ігор” із 57-річним підозрюваним, розповіли в пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

За версією слідства, 53-річна жінка організувала вдома індивідуальні уроки психолога-логопеда, за допомогою яких готувала дітей до школи. Підозрювана працювала з дітьми віком від 3 до 10 років. Заняття тривали протягом години двічі на тиждень. Слідчі вважають, що завдяки педагогічній освіті підозрювана вміла знаходити спільну мову з дітьми.

Згодом разом із чоловіком вони нібито почали обирали учнів, яких було легко схилити до сексуальних стосунків з підозрюваним. У прокуратурі переконані, що дружина фігуранта справи не лише не перешкоджала, а й спостерігала за сексуальним насиллям та запевняла дітей, що це “гра, в якій треба поводитися добре та виконувати завдання”. За “гарну поведінку” діти отримували солодощі, а всі “забавки” чоловік знімав на камеру.

Також підозрювані запевняли учнів, що про це не варто розповідати батькам, оскільки “це маленька таємниця, про яку ніхто не має знати”. У такий спосіб 57-річний чоловік з травня до липня 2020 року неодноразово “грав” з 4-річним хлопчиком та 3-річною дівчинкою, йдеться в матеріалах справи.
Подружжю повідомили про підозру Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці просять суд відправити фігурантів справи під варту. Досудове розслідування триває.


Суспільне Одеси готове надати право підозрюваним або їхнім представникам висловити свою позицію. Для цього рекомендуємо зв’язатися з редакцією в будь-який зручний спосіб.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Подружжя “логопедів” підозрюють у сексуальному насильстві над дітьми