facebook

«Мамо, що ти наробила?»: на Вінниччині жінка встромила ніж у серце синові

«Мамо, що ти наробила?»: на Вінниччині жінка встромила ніж у серце синові

Ми писали про трагедію, яка сталася у селі Джуринці Гайсинського району. Тут мати зарізала власного сина. Стали відомі шокуючі деталі нещастя.

У селі про Аллу люди кажуть тільки хороше: працьовита, любила дітей, займалася самодіяльністю і обожнювала співати. З чоловіком В’ячеславом виховувала трьох синів та дочку. Останньої вже нема в живих, померла від раку. Тому виховання маленьких внучки і онука взяли на себе бабуся та дідусь.

Не пощастило їй із сином. 30-річний Артур дуже вже їй допікав. Це підтвердили всі сусіди і родичі. Горе-син так жорстоко знущався над матір’ю, що вона намагалася покінчити життя самогубством.

– Через нього і отруїтися хотіла, і повіситися. Ми їй казали: «Алло, що ти робиш, ну навіщо?!» Вона жалілася, що син так уже їй допікав, що не мала сил терпіти, – розповіла сусідка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Одного дня жінка зірвалася. Це сталося після поминок у сусідів. П’яний Артур почав лаяти та принижувати матір. Жінка декілька хвилин намагалася заспокоїти сина, аж раптом схопилася за кухонний ніж і встромила йому прямо в серце. Той тільки встиг сказати: «Мамо, що ти наробила?» Це сталося на очах у сусідки.

Шокована жінка викликала швидку: коли ж приїхали правоохоронці, свідки почали переконувати, що чоловік покінчив життя самогубством.

– Оглянувши місце події, встановили: присутні приховують, що насправді сталося під час застілля, адже поранення свідчило про те, що чоловіка хтось вбив. Після цього затримали матір загиблого, – повідомили у поліції. Під час розмови з правоохоронцями жінка зізналася, що вже понад сім років постійно терпіла знущання свого сина. Він ніде не працював, зловживав алкоголем і часто забирав у неї гроші.

Ховали 30-річного Артура односельці та родичі. Того ж дня відбулося судове засідання, де жінці дали два місяці за ґратами, поки йтиме слідство. Протягом всього засідання вбита горем мати не переставала плакати. – Я що, ворог своєму здоров’ю – зараз на старість сидіти в тюрмі?

Я не навмисно, я не ворог своїй дитині, щоб дитину поховали. Я не хотіла цього.

Якось так ненароком воно вийшло. Вдома у жінки залишилося двоє внуків, тож тепер їхнім вихованням займеться дідусь.

За скоєне жінці загрожує 15 років ув’язнення.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Мамо, що ти наробила?»: на Вінниччині жінка встромила ніж у серце синові