facebook

У Київському морі дивом врятували 10-річну дівчинку та її нетверезу матір: відео

Водолази, які шукали у Київському водосховищі 36-річного чоловіка та його старшу доньку, врятували від загибелі дівчинку та жінку. Матір із донькою плавали водоймищем у надувному човні, коли їх почало відносити від берега.

Джерело:

ДСНС Київської області

Під час пошуків чоловіка, якого віднесло на матраці з дитиною, рятувальники ДСНС отримали інформацію про те, що на водоймі вітер відносить човен із людиною. Вони одразу відправилися на порятунок чоловіка.

Згодом до гарячої лінії надійшло ще одне сповіщення про інцидент на Київському водосховищі. На цей раз у біді опинилася матір із донькою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дівчинка з переляку вистрибнула з човна
Рятувальники прийняли рішення спочатку шукати жінку та дівчинку. За 4 кілометри від берега вони побачили човен, в якому сиділа лише нетвереза жінка.
Водолазам матір повідомила, що на серйозній відстані від берега дівчинка вистрибнула з човна та вирішила поплисти до берега самотужки. За кілометр від цього місця її знайшли.
За даними ДСНС, школярка була переляканою та знесиленою. Також у неї було серйозне переохолодження, оскільки вона пробула у воді близько 2 годин.
Після цього врятування водолази відправилися на пошуки другого човна. Його знайшли за 10 кілометрів від берега.
Власник човна також перебував у стані алкогольного сп’яніння та без рятувального жилета.
Надзвичайники вкотре наголосили над тим, що купатися напідпитку – погана ідея. Крім того, дітям ні в якому разі не можна відпускати плавати самостійно.

Дивіться відео рятування жінки з дитиною та чоловіка у Київському морі:

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Київському морі дивом врятували 10-річну дівчинку та її нетверезу матір: відео