facebook

Калушани переспівали хіт Олександра Пономарьова і зняли відео

Калуський зразковий художній колектив «Театр пісні «Гармонія» Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді виконали кавер-версію на пісню «Чому», слова і музику до якої написав український співак Олександр Пономарьов.

Учасниками музичної відеороботи стали солісти Роман Трегер, Володимир Сачко, Владислав Липовський, Тетяна Шийка, Катерина Чернега, Кароліна Семаньків, Софія Сенчишин, Ілона Парцей, Валерія Петрів, Софія Шептинська, Наталя Кульчицька. Акомпонували Сергій Кульбанський (гітара), Тарас Бреславський (флейта, кахон). Керівником та вокальним тренером проєкту є Віталіна Липовська. Вона подякувала учасникам за злагоджену роботу та творчий підхід, додавши, що творчість є в кожного з нас, інформують “Вікна”.

Юні хлопці та дівчата не тільки майстерно виконали пісню, але вразили мелодійною грою на музичних інструментах та відзняли надихаюче відео на Домбровському кар’єрі.

Нагадуємо, що оригінал пісні виконують Олександр Пономарьов, Дзідзьо, Артем Пивоваров та ALEKSEEV. Цьогоріч вони записали композицію, зробивши подарунок жінкам із нагоди настання весни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Калушани переспівали хіт Олександра Пономарьова і зняли відео