facebook

У Польщі пілот не впустив на борт 30 українців і кричав, що він «король літака»

У Польщі пілот не впустив на борт 30 українців і кричав, що він «король літака»

За даними польських ЗМІ, приблизно 30 українських пасажирів не змогли вилетіти до Одеси. У польському місті Познань рейс ірландської авіакомпанії Ryanair вилетів із затримкою у понад годину. Усе через те, що у літаку спалахнув скандал: пілот заборонив підніматися на борт десяткам українців. Про це повідомляє Wyborcza Poznan.

За даними польських ЗМІ, приблизно 30 українських пасажирів не змогли вилетіти до Одеси.

Пілот рейсу FR6705 з незрозумілих причин заборонив українцям підніматися на борт літака. Цікаво, що вони вже пройшли усі перевірки на авіаційну безпеку, паспортний контроль та реєстрацію на рейс.

Як заявили очевидці, пілот став на заваді посадці українців в літак. Він кричав: «я тут головний» та «я король літака».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Речник аеропорту «Лавіца» в Познані Блажей Патрин підтвердив кореспондентові Укрінформу, що інцидент мав місце, зазначивши, що ймовірною причиною є запізнення пасажирів на посадку.

“На даний момент ми ще остаточно з’ясовуємо ситуацію. Але попередньо можу сказати, що ці пасажири вчасно не прийшли до відповідного виходу (гейту), з якого мали відлетіти”, – заявив Патрин.

Він додав, що за ситуацію, що склалася з пасажирами цього рейсу, відповідає авіакомпанія Ryanair. Водночас менеджмент летовища зараз детально її вивчає, зокрема, проглядаючи дані відеомоніторингу.

Разом з тим речник не підтвердив інформацію, що хтось з екіпажу літака в якійсь формі вживав вульгарні висловлювання щодо пасажирів цього авіарейсу, як про це повідомляли місцеві польські ЗМІ.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Польщі пілот не впустив на борт 30 українців і кричав, що він «король літака»