facebook

Тричі переїхав машиною та тягнув 20 метрів за авто: екскоханий помстився за розлуку

Тричі переїхав машиною та тягнув 20 метрів за авто: екскоханий помстився за розлуку

Сусіди кажуть, у підозрюваного наркотична залежність

Жахлива автопригода сталася уранці 5 липня у Дніпрі. Автомобіль «Славута» на вулиці міста збив жінку, кілька разів переїхав її та протягнув за собою 20 метрів. Водій із місця пригоди втік, залишивши транспортний засіб неподалік.

Головний підозрюваний у звірстві – колишній коханий потерпілої. Нібито так він вирішив помститися їй за те, що жінка вирішила припинити їхні стосунки. Про це інформують Надзвичайні новини.

Де зараз зловмисник – невідомо, його розшукують. А сусіди підозрюваного кажуть, що чоловік має наркотичну залежність.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомив заступник медичного директора обласної лікарні Дніпра Юрій Скребець, потерпіла у реанімації, її двічі прооперували. Жінку під’єднали до апарату штучної вентиляції легень. Стан оцінюють як критичний, адже є загроза життю. У пацієнтки діагностували забій головного мозку важкого ступеня,перелом плечової кістки, розрив печінки, перелом ребер та пневмоторакс (скупчення газу в легенях).

Випадок розслідують, як замах на умисне вбивство. За скоєне зловмисникові загрожує від 7 до 15 років в’язниці. Однак спочатку його треба ще знайти.

Як повідомлялося раніше, у місті Яремче Івано-Франківської області сталася смертельна ДТП, жертвами якої стали чотири людини. Водій автомобіля на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням, через що злетів з дороги

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Тричі переїхав машиною та тягнув 20 метрів за авто: екскоханий помстився за розлуку