facebook

Рідна матір допомогла приховати злочин: вітчим ґвалтував 17-річну пасербицю і вбив, щоб “мовчала”

На момент зникнення дівчини, вітчим жив з її матір’ю, але вона мала інші стосунки.

У Британії 17-річну дівчину зґвалтував, а потім вбив 51-річний вітчим, якого та називала батьком. Педофіла і вбивцю покривала його дружина, рідна матір дівчинки. Разом вони вигадали історію зникнення підлітка.

Про це пише Metro.

Бернадетт розповіла матері, що 51-річний Скотт, який не є біологічним батьком дівчини, неодноразово піддавав її сексуальному насильству протягом декількох років. Після зізнання підтримки матері вона не отримала.

Натомість її відправили до батьківського дому в Пітерборо, де її і бачили востаннє живою 18 липня 2020 року. Наступного дня Скотт забрав Бернетт звідти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Попри масштабні поліцейські обшуки, тіло дівчини не було знайдено. Але виявили щоденник Бернадетт, написану незадовго до її зникнення, в якому були описані злочини чоловіка.

Крім того, 38-річна мати дівчини Сара, яка одружена зі Скоттом, не повірила твердженням своєї дочки і відмовилася давати свідчення проти вбивці. Вітчим у суді також заперечив звинувачення в сексуальному насильстві і не визнав себе винним у вбивстві, заявивши, що дівчина втекла з авто.

Адвокатка заявила, що телефон Скотта, яким він зазвичай користувався регулярно, був відключений у період, коли, на думку влади, була вбита дівчина. А після того, як його телефон знову увімкнувся, чоловік одразу ж розмовляв з Сарою протягом дев’яти хвилин.

“Єдиний розумний висновок, який можна зробити з цього телефонного дзвінка, полягає в тому, що Скотт Уокер сказав[Сарі Уокер), що він убив Бернадетт і потребував її допомоги негайно, щоб приховати зникнення і смерть”, – сказала адвокатка.

Розповідається, що пара вигадала історію про зникнення дівчинки, якою вони оперували увесь час. Вона полягала в тому, що мовляв Скотт зупинив авто дорогою додому, щоб обговорити з дівчиною про її звинувачення, а та вистрибнула з машини, коли він зупинився, і втекла. Скотт начебто спробував її наздогнати, але йому не вдалося.

Присяжні відхилили версію подій Скотта щодо зникнення і визнали його винним у вбивстві. Сара Уокер теж визнали винною за двома пунктами звинувачення, але вона їх заперечує. Термін винесення вироку призначено на 10 вересня.

Додається, що під час зникнення Бернадетт Скотт Уокер жив в одному будинку з Сарою, але у неї були інші стосунки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Рідна матір допомогла приховати злочин: вітчим ґвалтував 17-річну пасербицю і вбив, щоб “мовчала”