facebook

Відбував самоізоляцію і зник: матір і її коханого звинувачують у загибелі 5-річного хлопчика, якого знайшли в річці

Підозрюють, що вітчим вбив дитину.

У Британії в річці знайшли мертвим п’ятирічного хлопчика. В його вбивстві підозрюють вітчима Джона Коула. Матері Логана і 13-річному підлітку також були пред’явлені звинувачення у перешкоджанні здійснення правосуддя.

Про це пишуть Metro, Daily Mail, Mirror.

Розповідається, що Логан і його сім’я нещодавно повернулися з відпустки в Блекпулі, де заразилися Covid-19. Дитина перебувала на самоізоляції. Але у вихідні хлопчик пропав зі свого будинку. Рано-вранці сусіди чули, як його мати відчайдушно кричала: “Задні двері відчинені”.

Тіло Логана було знайдено пізніше в суботу в річці Огмор в Південному Уельсі, поруч із домом. Хлопчика ушпиталили до лікарні, де було підтверджено, що він помер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Це дуже болісний випадок для всіх учасників, і я висловлюю свої найглибші співчуття родині та друзям Логана”, – сказав старший слідчий, головний детектив Марк О’Ши.

Друзі сім’ї в соціальних мережах віддали данину поваги Логану, якого вони назвали “добрим, веселим, ввічливим, красивим і розумним”. А до місця трагедії всі охочі несуть плюшевих ведмедиків, квіти та інші іграшки.

Відомо, що мати і вітчим хлопчика були разом близько трьох років і заручилися в травні, а весілля планували наступного року. Поліція повідомила, що всі троє поміщені під варту і в четвер постануть перед магістратським судом Кардіффа. Детективи вилучили відео з камери дверного дзвінка сім’ї.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Відбував самоізоляцію і зник: матір і її коханого звинувачують у загибелі 5-річного хлопчика, якого знайшли в річці