facebook

Стікала кров’ю і кликала на допомогу: чоловік врятував 17-річну дівчину від суїциду

Дівчина глибоко порізала собі руку. Ввечері на залізничному вокзалі у місті Волочиськ Хмельницької області чоловік врятував 17-річну дівчину від самогубства. Неповнолітня перерізала собі вени і стікала кров’ю. Інцидент стався 9 серпня близько 23:00.

Про це повідомило територіальне управління Служби судової охорони у Хмельницькій області, де працює рятівник неповнолітньої.

“На щастя він опинився у потрібному місці, у потрібний час. Співробітник ТУ, старший сержант Служби судової охорони Віталій Ващишин, фактично витягнув із того світу молоду дівчину”, – йдеться у повідомленні.

Чоловік почув на вокзалі крики про допомогу і кинувся на порятунок.

“Перебуваючи поза службою, судовий охоронець почув, як молода людина кличе на допомогу. Співробітник не вагаючись кинувся шукати місце із якого лунав голос”, – розповідають колеги рятівника дівчини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Підбігши до однієї з будівель, що розташована на території вокзалу, чоловік знайшов 17-річну дівчину, яка глибоко порізала собі зап’ястя руки та вище.

“Не розгубившись та не гаючи часу, Віталій встановив, що кровотеча є венозною і одразу застосував навички, здобутті на заняттях із домедичної підготовки. Хлопець зупинив кровотечу підручними засобами та до приїзду лікарів він підтримував дівчину у стані свідомості. Небайдужість охоронця Феміди врятувала людині життя і це головне”, – підсумували в управлінні Служби судової охорони.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Стікала кров’ю і кликала на допомогу: чоловік врятував 17-річну дівчину від суїциду