facebook

Японська техніка зцілення від хвороб, яка не має аналогів! Все завдяки 1 процедурі!

Ноги відчувають величезне навантаження протягом усього дня. Дуже часто ми страждаємо від втоми ніг вечорами, особливо жінки, яким так подобаються підбори … Масаж ступень допомагає зняти напругу, але робити його необхідно не тільки тому!

Згідно з принципами рефлексології, на ступнях ніг розташовані основні точки, які відповідають за правильну роботу всього організму.

Без перебільшення, ступні дорога до всього організму. Можливість правильно розпорядиться знаннями дозволить вам вирішити безліч основних проблем, пов’язаних зі здоров’ям.

Така проста дія, як масування ніг, допоможе забути про біль в різних частинах тіла! Завдяки стимуляції особливих зон відбувається приплив крові до внутрішніх органів.

Масаж ніг:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нервові закінчення, розташовані на ногах, – найцінніший інструмент для зцілення! В далекосхідній медицині масаж ступень і пальців вважається панацеєю. Роблячи ввечері таку процедуру, ти відчуєш поліпшення самопочуття, приплив сил, під час нічного сну ти повноцінно відпочинеш і прокинешся зранку оновленим …

Якщо масажувати кінчики пальців ніг, можна позбутися від головного болю і простимулювати діяльність головного мозку.

Область навколо великих пальців ніг допоможе впоратися з болем у шиї – потрібно лише активно її помасажувати.

Масаж області в центрі стопи допомагає впоратися з хворобами легень, полегшує патологічний стан при астмі, знімає задишку.

Розминаючи зону трохи нижче великого пальця на стопі, опуклу подушечку, ти подбаєш про всю серцево-судинну систему і допоможеш серцю працювати без збоїв.

Масаж внутрішньої частини стопи, під склепінням, зніме навантаження з печінки і позбавить від болю.

Біль в попереку вщухне, якщо гарненько помасажувати п’яту.

Рефлекторний масаж стоп:
Самомасаж проводь щовечора перед сном. Теплими руками спочатку розімніть стопи, а потім масажуй, чергуючи кругові рухи, розтирання з легким натисканням, погладжуванням і постукуванням. Задіюй в процесі кісточки пальців і кулаки. Використовуй масажну олію з краплею улюбленого ефірного для додаткового розслабляючого ефекту.

Особливу увагу приділи своїй проблемній зоні. Натискай і відпускай по черзі точку в цьому місці протягом хвилини. Показник правильності твоїх дій – зникнення болю.

Протипоказаннями до масажу служать гострі запальні процеси і грибкові захворювання ніг.

Голова:

Масаж кінчиків пальців допомагає зняти головний біль і позитивно впливає на мозок, стимулюючи його роботу.

Очі:

Зняти втому очей допоможе масаж зони стопи нижче 2-го і 3-го пальців. Регулярно впливаючи на це місце, ти з часом зможеш навіть поліпшити зір.

Тонка кишка:

Вирішити проблему зайвого газоутворення і запорів допоможе масаж центру зводу стопи.

Легені:

Для оздоровлення та очищення легенів рекомендовано масажувати область стопи нижче пальців. Курцям, теперішнім і колишнім, це буде особливо корисно.

Поперек:

Зверни увагу на цю зону, якщо страждаєш радикулітом! Масаж п’ят принесе необхідне полегшення.

Шия:

Болями в шийному відділі хребта страждає третина офісних працівників. Приділи собі трохи уваги після трудового дня, щоб зняти напругу і біль в шиї.

Серце:

Будь-які порушення серцевого ритму і дискомфорт в області серця – привід негайно звернутися до лікаря. Ну а в якості профілактичних заходів розтираю відповідну зону на стопі.

Коліна:

Біль і втома в колінах знімає масаж зовнішньої сторони кожної п’яти.

Шлунок:

Для гарного травлення корисно впливати на верхню частину зводу стопи. Також рефлексотерапія буде не зайвою при комплексному лікуванні шлунково-кишкових захворювань.

Щитовидна залоза:

Масажуй цю зону регулярно, щоб допомагати правильній роботі щитовидної залози.

Печінка:

Нашій печінці не позаздриш! Підтримай її здоров’я масажем відповідної області на стопі, зайвим він точно не буде …

Позбудься болю в спині, підтримай роботу організму, зміцни нервову систему, приділяючи регулярно масажу стоп 10 хвилин.

P.S. Насолоджуйся здоров’ям і щастям!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Японська техніка зцілення від хвороб, яка не має аналогів! Все завдяки 1 процедурі!