facebook

Пакет на голову: Горе-мати намагалася вбити власних дітей

Пакет на голову: Горе-мати намагалася вбити власних дітей

У Тернопільській області правоохоронці завершили досудове розслідування щодо мешканки обласного центру, яка намагалася вбити своїх малолітніх дітей. Про це повідомили у поліції.

До поліції звернулася жінка та повідомила правоохоронцям, що її сусідка душить своїх дітей. Поліцейські зайшли до квартири та виявили там непритомну 4-річну дівчинку із пакетом на голові.

Її разом з 5-річним братиком доправили до лікарні, а матір – до психоневрологічного закладу. Дітей, після надання необхідної їм медичної допомоги, забрала на догляд бабуся.

Після отримання висновку лікарів про можливість проводити процесуальні дії з жінкою, їй повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч.3 ст. 15 ч. 2 ст. 115 КК України. Наразі поліцейські завершили досудове розслідування та спрямували до суду обвинувальний акт щодо підозрюваної.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Горе-матері інкримінують замах на умисне вбивство двох малолітніх дітей. Жінці загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Нагадаємо, що у Черкаській області судитимуть породіллю, яка вбила свою дитину. Після пологів жінка задушила немовля.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Пакет на голову: Горе-мати намагалася вбити власних дітей