facebook

Як користуватися смартфоном без підзарядки кілька днів

Експерт Максим Назаренко розповів, як можна зберегти заряд батареї смартфона на кілька днів

На смартфоні у багатьох людей можна знайти непотрібні функції, які витрачають батарею даремно. Через це гаджет швидше розряджається, а це може викликати ряд незручностей. Експерт Максим Назаренко розповів, як можна користуватися смартфоном тривалий час без підзарядки.

Фахівець відзначив, що на багатьох пристроях можуть бути включені непотрібні функції, які швидко садять акумулятор. В першу чергу, енергія витрачається через занадто високу яскравість екрану, і щоб зменшити витрату батареї смартфона, потрібно переналаштувати її приблизно на 30%.

Також для економії заряду потрібно перейти на більш темні теми й відключити зайву анімацію. Плюс до всього, оптимізуйте в налаштуваннях роботу Wi-Fi, Bluetooth і геолокації. Експерт додав, що багато автоматичних оновлень та вікон push-додатків марні, тому їх відключення ніяк не відбитися на функціональності пристрою, однак витрата батареї зменшиться.

Назаренко також розповів про спеціальні програми, які збільшують час роботи від підзарядки до підзарядки. Однак з ними потрібно бути акуратніше, через те, що вони дають результат тільки при дотриманні всіх порад, перерахованих вище. Нагадаємо, експерти перерахували три головні помилки, які не можна допускати при зарядці смартфона, щоб уберегти пристрій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як користуватися смартфоном без підзарядки кілька днів