facebook

Дизайнерські соски: новий тренд в хірургії

Відсутність бюстгальтера під прозорим топом – такий модний тренд, як не дивно, викликав у молодих американок спад попиту на послуги зі збільшення грудей. Тепер дівчата мріють стати власницями сосків як у знаменитої Кендал Дженер.

Розжитися обновкою можна за цілком доступну суму: цінник починається від 700 доларів.

Доктор Норман Роув (Dr. Norman Rowe), нью-йоркський пластичний хірург, розповідає, що все більше клієнток звертаються до нього з проханням зробити їм «дизайнерські соски». Норман каже, що сам винайшов цей термін. А найпопулярніші зараз – «дизайнерські соски як у Кендалл Дженнер», тобто невеликі, досить світлі, але при цьому перманентно ереговані так, що їх добре було видно з-під одягу.

З грудня 2016 року, коли модель Кендалл Дженнер кинула в соцмережах клич «звільнити груди», попит на процедуру по створенню дизайнерських сосків виріс в 4 рази.

Така процедура, безумовно, значно простіше, ніж стандартна маммопластика. Щоб втілити в життя операцію під кодовою назвою «Як у Кендалл», медики роблять ареоли симетричними – тобто в прямому сенсі підганяють їх під один розмір. Після цього коригується колір сосків: щоб зробити ареоли світліше, в хід йде лазер, а якщо потрібно темніше – то татуаж.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ну і найголовніше – розмір: хірург моделює соски і робить їх більш опуклими за допомогою ін’єкцій філерів. Вартість одного уколу в клініці доктора Роува становить приблизно 700 доларів США, а ефект від введення філерів триватиме не менше двох років.

Не всім жінкам природа подарувала соски, які зухвало стирчать, тому можливість отримати їх дуже тішить молодих мешканок Нью-Йорка, які табуном йдуть в заклад доктора Роува

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дизайнерські соски: новий тренд в хірургії