facebook

Змушував пити алкоголь, душив і погрожував вбити. Викрадення 11-річної дівчинки

Змушував пити алкоголь, душив і погрожував вбити. Викрадення 11-річної дівчинки

У Вінницькій області поліція затримала 56-річного чоловіка, який викрав 11-річну дитину і намагався її згвалтувати. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі у Вінницькій області.

2 вересня, в поліцію звернулася мешканка одного з населених пунктів Могилів-Подільського району Вінницької області та повідомила, що її односельчанин викрав її 11-річну дочку і утримує у себе вдома.
З’ясувалося, що нетверезий чоловік зустрів дівчинку посеред вулиці і, пригрозивши фізичною розправою, змусив сісти її в коляску його мотоцикла і поїхати з ним. Дитини з дорослим чоловіком помітили односельці і відразу ж повідомили її матері. Коли рідні прибігли до дому зловмисника і зрозуміли, що він закрився з дитиною і нікого не впустить – відразу зателефонували в поліцію.
Вибивши вхідні двері, поліцейські затримали зловмисника і звільнили дитину. Чоловік поміщений в ізолятор тимчасового утримання.

За словами начальника Могилів-Подільського районного відділу поліції Василя Ободівського, зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини, в тому числі – за спробу зґвалтування.
Девочке, которая пыталась убежать от насильника, который заставлял ее пить алкоголь, душил и угрожал убить, пока оказывают помощь психологи.

“Злоумышленник задержан в процессуальном порядке по подозрению в совершении преступлений, предусмотренных ч.2 ст. 146 УК (незаконное лишение свободы или похищение человека) и ч. 4 ст. 152 Уголовного кодекса Украины (изнасилование) и находится в изоляторе временного содержания.
Вирішується питання про оголошення йому про підозру і обрання запобіжного заходу – утримання під вартою. За такий злочин передбачено покарання – до 15 років ув’язнення “, – повідомили в поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Проводиться досудове розслідування. Призначено проведення ряду експертиз.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Змушував пити алкоголь, душив і погрожував вбити. Викрадення 11-річної дівчинки