facebook

Ознаки, за якими можна «вирахувати» зрадника

Для багатьох у відносинах відданість партнера стоїть на першому місці, а зрада другої половини здатна розбити серце. Згідно зі статистикою, чоловіки частіше ходять наліво, ніж жінки, і деякі характеристики допоможуть розгледіти схильність представників сильної статі до невірності.

зрада,Чоловіки,Жінки,характер,стосунки,психологи

Інтроверт

Звичайно, не кожен інтроверт схильний до зради, але найчастіше такі особистості дуже потайливі, і важко зрозуміти, що ж у них дійсно на умі. Крім того, такі люди, як правило, більш відомі, тому і спокусити їх простіше.

Минуле

Якщо в минулих відносинах чоловіка мали місце зради, то висока ймовірність того, що він зважиться повторити такий досвід знову. Звичайно, кожен заслуговує на другий шанс, але все ж варто розуміти всі ризики, навіть якщо своєї колишньої він зраджував з вами.

Емоції

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами експертів, найчастіше ті, хто різко демонструє негативні емоції, більш схильні до непостійності в стосунках. Особливо це стосується лютих ревнивців і тих, хто швидко починає злитися.

Передчуття

Жіноча інтуїція може бути дуже чутливою, і іноді дами просто відчувають, що їх потенційний партнер схильний до зради. Такі чоловіки зазвичай ведуть себе зухвало і зверхньо, ​​дозволяючи собі проводжати поглядом інших представниць прекрасної статі. Крім того, їм властива самозакоханість.

Генетика

Антропологи з Чехії з’ясували, що в зраді одну з провідних ролей може грати генетична схильність людини. Якщо батько чоловіка попадався на зраді, то висока ймовірність, що «яблуко від яблуні». Хоча, звичайно, це не у всіх випадках взаємопов’язане.

Почуття провини

Дослідження показують, що якщо чоловік, зробивши щось погане, не відчуває з цього приводу докорів сумління, дуже високий ризик того, що він зважиться на зраду. В такому випадку він навряд чи буде турбуватися щодо своєї невірності і її наслідків.

Брехун

Якщо людина вміло і майстерно бреше, це теж є приводом замислитися про його схильності. Така особистість зможе з легкістю приховувати факт зради, підлаштовуючись під будь-які несприятливі обставини.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ознаки, за якими можна «вирахувати» зрадника