facebook

Холостяк Чмерковський на “Танцях з зірками” пообіцяв вивчити…

“Холостяк” Чмерковський на “Танцях з зірками” пообіцяв вивчити 

Популярний хореограф, новий суддя “Танців з зірками” Максим Чмерковський у прямому ефірі шоу зізнався, що він погано володіє українською мовою, але незабаром пообіцяв вивчити її. Зараз знаменитість розмовляє російською.

Про це OBOZREVATEL стало відомо під час прямого ефіру проєкту (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця). Варто зазначити, що Чмерковський родом з Одеси, але зараз проживає в США.

Хореограф як суддя шоу “Танці з зірками” вперше. Зірка іммігрував в США ще у 1994 році, тому говорити українською мовою, як годиться на проєкті, йому складно.

Чмерковський заявив, що він вивчить рідну мову, але йому треба на цей час. В такий спосіб зараз знаменитість розмовляє російською, але з американським акцентом.

Коротко про знаменитість:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.
  • Максим Чмерковський – україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф. Брав участь в американському телевізійному шоу “Dancing With The Stars” (“Танці з зірками”) та українському реаліті-шоу “Холостяк”. З 2011 року по 2012 (3 сезони) вів українське шоу “Куб”. З 2021 року член журі проєкту “Танці з зірками”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Холостяк Чмерковський на “Танцях з зірками” пообіцяв вивчити…