facebook

З’ясувалися нові деталі про дівчину, яка влаштувала НП у Полтаві, вистріливши вчительці в спину:

З’ясувалися нові деталі про дівчину, яка влаштувала НП у Полтаві, вистріливши вчительці в спину

Вистрілила вчительці в спину: з'ясувалися нові деталі про дівчину, яка влаштувала НП у Полтаві

19-річна дівчина Таїсія, яка стріляла в учителів з арбалета в полтавській школі №11, можливо, була в неадекватному стані. Про це розповіли очевидці події.

Дев’ятикласниця Ліза розповіла, що в дівчини після стрілянини відібрали арбалет, і вона навіть не пручалася. Про це пише “Сегодня”.

“Мій однокласник забрав у неї арбалет, віддав завучу чи комусь іншому. Вона не пручалася. Вона була взагалі ніяка. Мені здається, вона була під наркотиками, оскільки їй було максимально байдуже на все”, – сказала учениця.

Школярка зазначила, що дівчина з арбалетом пройшла повз них, перезаряджаючи арбалет між пострілами. Також у неї з собою в кишенях були стріли, заточені для арбалета. Перший постріл вона зробила в спину вчительці з іноземної мови.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Підходить до неї (стрільчині. – Ред.) вчителька з математики і каже: “Стріляй впритул”. Напевно, на слабо вирішила взяти, не знаю. Вона стрільнула їй в руку”, – згадувала Ліза.

Директорка школи Валентина Олійниченко не спілкувалася зі ЗМІ, не намагалась пояснити, як людина зі зброєю могла потрапити до навчального закладу.

Пізніше Таїсія розповіла, що потреба у вбивстві до неї прийшла уві сні. Нібито їй у ніч із 4 на 5 вересня наснилося, що вона повинна когось убити. Чому жертвами стали вчителі школи, де вона вчилася, поки невідомо.

Арбалет, з якого вона стріляла, їй на день народження подарували батьки.

Стріли для арбалета

За фактом нанесення тілесних ушкоджень було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 і ч. 2 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) ККУ. 19-річній полтавці повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

З’ясувалися нові деталі про дівчину, яка влаштувала НП у Полтаві, вистріливши вчительці в спину: