facebook

Дитина в реанімації, але в ліцеї відмовчуються: подробиці НП на спортмайданчику

Дитина в реанімації, але в ліцеї відмовчуються: подробиці НП на спортмайданчику

У Харкові в приватній школі на 6-річного учня під час занять впали футбольні ворота. Дитина отримала важку травму і зараз перебуває в реанімації. Його стан лікарі оцінюють як стабільно важкий.

Дитину забрали в реанімацію

У Харкові сталася надзвичайна подія на вул. Академіка Павлова, 46. На території приватного навчального закладу “Перша українська школа” Push School на 6-річного хлопчика впали футбольні ворота. Його забрала швидка допомога. Про інцидент правоохоронцям теж повідомили медики.

“Як вдалося з’ясувати, під час гри у футбол на хлопчика впали ворота. Зараз дитина перебуває в реанімації, вона при тямі. З директором школи зв’язатися не вдалося, тому поки повної картини того, що трапилося, у нас немає. Що сталося з воротами, чому вони впали, це технічна проблема чи недбалість – ще з’ясовуватимуть”, – сказала OBOZREVATEL заступниця начальника департаменту освіти Харківської обладміністрації Ольга Алфьорова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також у пресслужбі поліції Харківської області уточнили, що постраждала дитина – син співробітниці ліцею. Як вдалося з’ясувати, медики оцінюють стан хлопчика як стабільно важкий.

Що відомо про ліцей?

У вівторок, 14 вересня, хлопчик був у групі продовженого дня і грав з дітьми на спортивному майданчику. Там були й дорослі.

Як заявили в поліції, адміністрація закладу освіти поки не співпрацює з правоохоронцями. Але слідчі вже опитали свідків, які в момент НП перебували на спортивному майданчику.

У самому ліцеї коментувати ситуацію також категорично відмовляються. Як вдалося з’ясувати, цей заклад освіти отримав ліцензію на роботу лише 15 червня 2020 року. Його засновниками є директорка Анна Іванова, а також ще дві підприємниці – Олеся Ковальчук та Анна Власенко. У відкритих реєстрах зазначено, що на них зареєстровані різні бізнеси.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дитина в реанімації, але в ліцеї відмовчуються: подробиці НП на спортмайданчику