facebook

Був з багатодітної сім’ї: Львівщина на колінах зустріла 24-річного захисника, який загинув захищаючи Україну

В п’ятницю, 17 вересня, на Львівщині зустріли тіло 24-річного українського військовослужбовця, який загинув на Донбасі.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці «Буськ Онлайн», передає Вголос.

Як відомо, сьогодні на Львівщині спостерігалась дощова погода, проте, коли тіло загиблого українця Дем’яна Даниліва доставили на рідну землю, дощ припинився.

“Рясний дощ зупинився в ту мить як на горизонті з’явилися синьо-червоні маячки, які несуть важку звістку. Сьогодні ДЕМ’ЯН ДАНИЛІВ повертається додому. НАЗАВЖДИ. 24-річний Герой віддав своє життя за кожного з нас…Пам’ятаймо про це, бо йому ще б жити і жити, але ворожа куля вирішила по іншому. Вічна пам’ять!!!!!”, – йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також у Стрийському районі оголошено 17-18 вересня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження опублікував голова Стрийської районної ради Михайло Лучечко.

Нагадуємо, 13 вересня снайпер окупантів смертельно поранив Героя України в голову.

Прощання з вбитим Героєм України відбудеться в суботу, 18 вересня, у селі Рудники, що в Миколаївському районі Львівщини.

Дем’ян Данилів був страшим солдатом та командиром 17-го окремого мотопіхотного батальйону. Також він був командиром бойової машини.

Чоловік загинув поблизу села Причепилівка, що в Луганській області. Тіло військового зустрічатимуть в Миколаєві 18 вересня о 3:30 ночі. Згодом о 9 годині 45 хвилин автобус із охочими провести у вічність Героя вирушить від Палацу культури в Миколаєві.

У загиблого військовослужбовця залишилися матір, дві сестри та троє братів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Був з багатодітної сім’ї: Львівщина на колінах зустріла 24-річного захисника, який загинув захищаючи Україну