facebook

Що повинна робити жінка, щоб її чоловік став успішним

З давніх-давен відомо, що саме жінка є творчою енергією Всесвіту, яка надихає і наповнює чоловіка.

А чоловік, отримуючи цю енергію, перетворює її в достаток. Чоловік володіє здатністю структурувати жіночу енергію, трансформуючи її в матеріальні блага і фінансові потоки.

 

Вважається, що без жіночої енергії чоловік не може реалізувати свій потенціал повністю, заробити достатньо грошей, досягти бажаного положення. І тому чим більше у жінки цієї енергії, тим успішніший поруч з нею чоловік. Жінці від природи дана здатність, зробити чоловіка успішним і процвітаючим. А якщо в її житті все склалося не так, як вона хотіла б, і поряд з нею не той або її чоловік все ще не добився успіху, то спочатку треба придивитися до себе. Задати собі відверте запитання:що я зробила для того, щоб мій чоловік був успішний і багатий? Буває так, що це не вина чоловіка, а відсутність або недостатня кількість жіночої енергії, що допомагає залучити бажані фінансові потоки.

Важливо також, щоб чоловік, який одержує цю енергію, вмів її цінувати і хотів стати більш успішним. Успіх чоловіка – це мінімум на 50% заслуга жінки. Не буває таких Чоловіків, які не прагнуть до успіху. Це їх природа. В силу неправильного виховання, постійної критики, серії великих невдач може здатися, що чоловік втратив цей потенціал. Однак це не так. Потенціал є у кожного чоловіка, і він нікуди не дівається, поки по його жилах тече кров.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Жінка сприяє успіху коханого чоловіка: теплом, турботою і любов’ю. Вона наповнює його своєю енергією; задає вектор руху, а чоловік перетворює цю духовну енергію в матеріальну: процвітання, успіх і багатство. Жінці природою назначено БУТИ, ЖИТИ, РАДУВАТИ, ЛЮБИТИ. Чоловікові – ДІЯТИ, ДОСЯГАТИ, ПЕРЕМАГАТИ.

Ось що конкретно повинна робити жінка, щоб надихати чоловіка на успіх:

1. Приймати його таким, яким він є
Одружуючись з ним, ви визнаєте його право бути самим собою. Потрібно позбутися від згубної ідеї, що ви краще за нього щось знаєте, що ви розумніші від нього. Дайте йому свободу бути самим собою. Не намагайтеся вдосконалювати його. Прийміть його людиною (так само як і себе), яка має своїми переваги і недоліки.

2. Цінувати його кращі сторони, те що він робить для вас

Цінувати чоловіка – означає поважати його гідність, і бути вдячною йому за те, що він є, і за те, що він робить для вас. Подумайте, що ви можете цінувати в своєму чоловікові: риси характеру, якості, здібності, інтереси.

Якщо на даний момент ви не можете нічого знайти позитивного в своєму чоловікові, то зверніться до минулого досвіду. Згадайте, як ви познайомилися, за що він вам сподобався, чим він вперше вас привабив. Це можуть бути якісь події вашого спільного життя, які викликали ваше захоплення і вдячність, або важкі обставини, з якими він мужньо впорався.

3. Захоплюватися його мужністю
Глибоко в душі кожен чоловік мріє бачити як жінка захоплюється його досягненнями, а саме, властивими чоловікам, здібностями, талантами, ідеями, мріями, мужністю та сильним фізичним тілом. Як жінка потребує любові, так і чоловік потребує, щоб ним захоплювалися.

Захоплення дуже важливе для чоловіків, тому що їм його взяти ніде. Чоловік готовий отримувати його з будь-якого джерела, але особливо цінним буде захоплення з вуст коханої жінки.

4. Слідувати за чоловіком, визнавати його авторитет
Особливо важко довіритися чоловікові, якщо ви стали мамою: ви все знаєте краще за нього і можете самі розповісти, що потрібно робити. Довіртеся чоловікові, бо він в змозі прийняти правильне рішення, навіть якщо це рішення не буде збігатися з вашим.

5. Дозволяти йому бути лідером, годувальником, захисником
Роль лідера, захисника і годувальника – це чоловіча роль, це його право і його перевага. Коли ви будете на 100% впевнені, що годувати сім’ю повинен чоловік, то він почне її годувати. Зайнявши таку позицію, ви не тільки віддасте чоловікові його роль в сім`ї, але і задовольните його потреба бути потрібним.

Якщо ви завищуватимете мужність чоловіка, то він автоматично почне рухатися вперед та зростати, що обов`язково приведе до успіху. Для того, щоб ви були здатними підвищувати чоловічу мужність чоловіка, ви повинні бути жіночними, тому працюйте над цим.

6. Дозволяти йому управляти фінансами
Чоловік несе відповідальність за забезпечення сім’ї. Якщо чоловік перестає заробляти гроші і не хоче або не може довгий час знайти роботу – це тривожний знак. Відповідальність за забезпечення сім’ї і роль лідера переходить до жінки: вона починає допомагати чоловікові шукати роботу, приймає рішення за нього, пиляє його, а потім сама “стає за плуг”. А що повинна робити жінка насправді? Їй має вистачити мужності сісти поруч біля чоловіка і вірити, що він впорається. Довіритися йому, і чекати, коли він візьме на себе всю відповідальність.

7. Дозволяти собі хотіти і мати
Якщо поруч з чоловіком жінка, яка йому небайдужа, і у неї є бажання, то він буде намагатися задовольнити її бажання. Чоловіки так влаштовані, їм подобається робити жінку щасливою. Але якщо жінка сама пригнічує свої бажання або не дозволяє собі мати те, що бажає, чоловік нічого з цим не зможе зробити. Він буде лише віддзеркалювати наше ставлення до себе. А ми будемо ображатися, що він скнара.

Не буває жадних чоловіків – бувають жінки з дуже низькою самооцінкою. Не буває чоловіків-монстрів – бувають дружини, які забули про себе.

Справа у тому, скільки у жінки життєвого потенціалу, наскільки він і наповнює чоловіка. Це двигун успішності чоловіка. Коли у жінки немає бажань, то вона руйнує успішність чоловіка, позбавляючи його руху вперед. А чоловікові взагалі мало що потрібно: вони аскетичні за своєю природою.

8. Розвивати в собі жіночі якості. Бути в жіночому полюсі
Для жінки важливий стан душі! У цьому полягає її цінність і сила. Коли вона в жіночому полюсі – вона чарівниця. Поруч з такою жінкою чоловік стає мужнім, спокійним, впевненим у своїх рішеннях, вміє реалізовувати задумане та брати на себе відповідальність.

Якщо жінка часто згадує про щасливе минуле, весь час скаржиться, когось засуджує, ображається, часто нерішуча, ні до чого не пристосована і не робить себе сама щасливою, весь час перебуває в депресії, то її чоловік з часом стане дратівливим, агресивним, невпевненим у собі та не захоче більше брати відповідальність на себе. Саме тому для жінки важливо:

9. Бути наповненою щастям: зайнятися собою
Стати такою жінкою, заради якої він захоче заробляти гроші, якій захоче допомагати, і яку не можна не любити. Такий жінку може зробити тільки надлишкова Любов, якою їй треба ділитися, а не купа методів маніпуляцій.

Коли жінка живить чоловіка, вона дає йому енергію на реалізацію його в зовнішньому світі. Жінка – це колодязь з якого п’є чоловік, тому якість цієї води дуже важлива.
Сила жінки величезна. Проблема в тому, що жінки часто цього не розуміють.

10. Підтримувати його ідеї і вірити в його можливості: він зможе!
Якщо дружина підтримує ідеї чоловіка, навіть «найбожевільніші» – це найцінніше, що може зробити будь-яка жінка для чоловіка. Наприклад, історія Генрі Форда, з його ідеєю в машинобудівній індустрії, в яку мало хто вірив. Але його дружина, вірячи в нього і в його ідею, щовечора допомагала йому в гаражі: тримала світильник.

Чоловіки – це не біороботи, які здатні вирішувати наші проблеми: заробляти гроші, купувати квартири, виховувати дітей і допомагати по дому. Вони теж люди, тому прагнуть любові, як і ми. Кожна людина хоче, щоб її любили, а не використовували, щоб її внутрішній світ був комусь цікавий.
Саме тоді скупі стають щедрими, неряхи – чистюлями, а трудоголіки починають приділяюти увагу близьким. Не тоді коли ви оцінюєте його по розмірам житла і марці машини, а коли ви бачите його душу, його особистість, його сильні сторони, його потенціал.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Що повинна робити жінка, щоб її чоловік став успішним