facebook

Розслідувачі стверджують, що знайшли докази штучного походження коронавірусу

Розслідувачі стверджують, що знайшли докази штучного походження коронавірусу

Інтернет-розслідувачі, які називають себе командою Drastic («Децентралізована радикальна автономна пошукова група, яка розслідує COVID-19»), заявили, що їм вдалося знайти документи, згідно з якими з лабораторії Ухань ще в 2018 році подавалася заявка на експеримент по зараженню кажанів коронавірусом.

Згідно з виявленою ними документацією, співробітники лабораторії претендували на державний грант, а сенс самого дослідження зводився в створенні у колонії кажанів, що мешкають в печерах провінції Юньнань, імунітету до коронавірусу і запобігання можливого зараження людей.

За твердженням членів Drastic Research, подача заявки була здійснена приблизно за 18 місяців до початку пандемії, а заражати кажанів пропонувалося за допомогою наночастинок, що містять «білки нового гібридного вірусу».

Розслідувачі наводять ім’я вченого, що стояв за експериментом – за їхніми словами, це зоолог з Великобританії Пітер Дацак, який працював на американську компанію EcoHealth Alliance і мав тісні зв’язки з уханьською лабораторією.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Drastic Research є добровільну організацію однодумців, діяльність яких здебільшого координується і висвітлюється в Twitter. За заявою самих Інтернет-активістів, в їх рядах представлені вчені різних напрямків, однак частина з основних членів Drastic користується псевдонімами, що не дозволяє встановити їх особи.

Раніше дослідники стверджували, що перше згадування про коронавірус, який став причиною пандемії, відноситься ще до 2013 року і пов’язане з захворюванням людей, що здобували в печерах гуано кажанів.

Команда Drastic Research наполягає на детальному розслідуванні походження коронавірусу і відстоює теорію його штучного походження.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Розслідувачі стверджують, що знайшли докази штучного походження коронавірусу