facebook

Герой України Да Вінчі напередодні загибелі дав своє останнє інтерв’ю: про що попереджав

Герой України Да Вінчі напередодні загибелі дав своє останнє інтерв’ю: про що попереджав

ерой України Дмитро Коцюбайло з позивним “Да Вінчі” напередодні своєї загибелі дав своє останнє інтерв’ю.

У ньому він наголосив, що росіян не можна недооцінювати, навіть незважаючи на те, що вони розбиті. Про це він сказав в інтерв’ю “Цензор.net”, яке було опубліковано після смерті захисника України.

Зокрема, “Да Вінчі” говорив, від чого залежить перемога України над країною-агресоркою Росією.

“Хотіли за три дні підкорити Україну, а вже рік триває повномасштабна війна. Не очікував Путін, що такий опір буде, що його війська будуть вбивати всюди: на вулицях, в лісах, містах, селищах. Його війська палять нещадно, вбивають. Тому він постійно змінює цілі спецоперації. Хотів взяти пів України – не вийшло”, – говорив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Саме тому, на думку Коцюбайла, російський диктатор почав погрожувати ядерною зброєю.

“Давайте тоді Донбас приєднаємо. Те, що є, бо і це промахаємо. Тому він і починає погрожувати ядерною зброєю”, – казав Да Вінчі.

Він наголошував, що росіян не можна недооцінювати. Незважаючи на те, що вони розбиті, але у ворога ще є ресурс – і людський, і техніки, і зброї.

“Зараз Путін шукає союзників, хто буде постачати йому цю техніку і зброю. Він не дасть задню, не змириться з тим, що є. Він готовий воювати багато років”, – попереджав Коцюбайло.

На думку Героя, перемога України звісно залежить від того, наскільки нас буде підтримувати Америка та Європа, скільки будуть давати нам техніки і боєприпасів.

“Хоча знаєте… Озброєння – це добре, але все залежить від людей. Наші люди найкращі. Будь-чого навчаться, будь-що зроблять. Тому ми і переможемо”, – був переконаний Дмитро.

7 березня не стало Дмитра Коцюбайла. Герой України воював під Бахмутом.

Про загибель воїна сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні. Дмитро Коцюбайло із 2014 року захищав Україну.

Позаторік президент присвоїв йому звання Героя України і вручив йому орден “Золота Зірка”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Герой України Да Вінчі напередодні загибелі дав своє останнє інтерв’ю: про що попереджав