facebook

На Волині роми жорстоко побили ветеранів АТО після скандального вибачення на колінах (відео)

На Волині роми жорстоко побили ветеранів АТО після скандального вибачення на колінах (відео)

Група ромів напала на чоловіків у формі та била їх ногами, погрожуючи “вбивати” всіх військових.

На Волині отримала продовження скандальна історія з ромами, які спочатку побили ветерана АТО, а потім вибачалися на колінах. Чоловіки вирішили помститися військовим, і жорстоко їх побили. Роми, б’ючи ветеранів, називали їх “нацистами і фашистами”.

Все це знімалося на відео, яке аноніми потім відправили в Telegram-канал “Всевидюче Око”.

Так, відео з’явилося 14 жовтня, в День захисників і захисниць України. На ньому можна побачити як натовп ромів з особливою жорстокістю б’є чоловіків у військовій формі ООС ЗСУ. Нападники били ветеранів ногами, постраждалі закривали голови руками та намагалися хоч якось захиститися від ударів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в селі Торчин, у Волинській області.

Чоловіки, які били військових, голосно і з матом кричали про те, що ветерани нібито є “нацистами та фашистами”. Один з ромів і зовсім погрожував, що буде “знищувати та вбивати” всіх військових.

“Це тобі не Схід… Не Схід… Ти тут без зброї…Один раз знайшов і другий раз знайду”, – гнівно кричав чоловік, який бив військового.

Після цього на сторінці Київської міської Ради ветеранів у Facebook АТО з’явився допис, в якому вказувалося, що за імена ромів і їх адреси інформатори можуть отримати винагороду в розмірі 100 тисяч гривень. Однак незабаром публікація була видалена. Багато хто запідозрив, що відео є “постановою”.

Ігор Маріо – голова Київської міської Ради ветеранів АТО, на своїй сторінці в Facebook також написав прохання про надання інформації про нападників на військових ромів. За словами Маріо, ніхто не може так чинити щодо військових і залишатися неушкодженим.

“Тварини, біжіть в поліцію. Це ваш єдиний порятунок”, – написав голова Ради.

https://1plus1.video/unian-novosti/2021-god/oktyabr-2021-pobittya-veteraniv-ato-u-torchini

Скандал з ромами на Волині: з чого все почалося

4 жовтня стало відомо, що у Волинській області група п’яних ромів побила ветерана АТО через зауваження.

“Учасник АТО просто стояв на зупинці і очікував маршрутку. Він говорив телефоном, коли поруч з’явилися кілька не зовсім тверезих молодих хлопців. Вони почали чіплятися до бійця, той попросив їх поводитися спокійніше: у відповідь на це вони почали наносити по ньому удари”, – розповіла свідок інциденту, яка все зняла на відео.

5 жовтня ромам довелося вибачитися. Чоловіків, причетних до побиття учасника антитерористичної операції, яка проходила на Донбасі, знайшли. Зловмисників призвали встати на коліна і вибачитися, все це також знімалося на відео.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Волині роми жорстоко побили ветеранів АТО після скандального вибачення на колінах (відео)