facebook

ЗСУ взяли в полон на Донбасі підполковника ЗС РФ: той уже третій день “ходить під себе”

ЗСУ взяли в полон на Донбасі підполковника ЗС РФ: той уже третій день “ходить під себе”

“Хіба ж мати винувата, что дитина дурнувата”. Ця приказка ідеально ілюструє ситуацію з узятим в полон російським полковником, якого затримали наші воїни з 24-ї механізованої бригади.

Ситуація наступна. У четвер 14 жовтня, в День захисників і захисниць України, російський підполковник шостого мотострілецького полку окупаційних військ РФ на Донбасі, Андрій Косяк, вийшов на позиції 24-ї бригади ЗСУ на ділянці розведення в Золотому.

Він подумав, що раз він буде в касці СЦКК, як нібито співробітник Спільного центру контролю і координації, то його не чіпатимуть, а він зможе по нахабному провести розвідку.

Косяк переплутав військову хитрість з тупістю. Але наші воїни взяли його в полон. Не допомогли каска і понти. А коли під час огляду його телефону знайшли відео, що цей Косяк бере участь у стрільбі з міномета по українських позиціях, то це допомогло російському підполковнику усвідомити, що він не правий, що він ідіот, що він фаворит на премію Дарвіна в цьому році. Тому він швидко зізнався у тероризмі і просить про поблажливість українського правосуддя.

У кремлядів це викликало істерику і вона почали буянити. І навіть звернулися за підтримкою своєї позиції в Спеціальну моніторингову місію ОБСЄ. Але ОБСЄ повідомила, що не було зафіксовано ніяких порушень з боку України. ОБСЄ не бачать в цій ситуації нічого, що вони могли б внести звіт, як порушення.

Це означає, що затримання тупого і нахабного Косяка – це косяк росіян і обґрунтовані дії наших військових.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Загалом, підбиваю підсумок. Феєричний ідіот, в званні російського підполковника відправився на нашу територію для розвідки з відеодоказами на телефоні того, що він займався тероризмом на Донбасі. І поповнив тепер обмінний фонд. Єдина проблема, про яку говорять військові, так це те, що Косяк вже третю добу ходить під себе. Без зупинки. І імодіум не допомагає.

Переживає, мабуть, російський відважний військовий. Тому і не може зупинитися.

А я хочу підтримати пропозицію Юрія Бутусова про відзначення державними нагородами всіх причетних до затримання російського терориста-підполковника. Захисники України гідні нагороди. Тепер подивимося на реакцію Зеленського.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ЗСУ взяли в полон на Донбасі підполковника ЗС РФ: той уже третій день “ходить під себе”