facebook

У дитячому садку впало дерево травмувавши двох дітей і виховательку. В якому стані діти

У дитячому садку впало дерево травмувавши двох дітей і виховательку. В якому стані діти.


21 жовтня в Кременчуці Полтавської області на території дитячого садка на вулиці Софіївській впало дерево. Про це повідомила прес-служба Національної поліції.
Дерево травмувало двох дітей і виховательку. Інформація про подію надійшла в поліцію близько 12.00 від медиків. Постраждалих, за даними правоохоронців, доставили в лікарню.

Інцидент стався в дитячому саду №19, написала “Кременчуцька газета”. Постраждали п’ятирічний хлопчик і чотирирічна дівчинка. У хлопчика діагностували переломи стегна, дівчинка знаходиться в комі в реанімації. Вихователька також знаходиться в лікарні.
За даними видання, яке звалилося дерево не було аварійним. Воно впало від пориву вітру, коли діти гуляли у дворі дошкільного закладу.

Мер Кременчука Віталій Малецький повідомив, що створено спеціальну комісію для розслідування події.

Стан постраждалої дівчинки медики оцінюють як критичний, повідомила заступник директора департаменту охорони здоров’я Людмила Пономаренко.

За інформацією Громадської, одного з дітей після обстеження переведуть в травматологічне відділення міської дитячої лікарні. Виховательці надали допомогу в травматологічному пункті, жінка лікуватися амбулаторно.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У дитячому садку впало дерево травмувавши двох дітей і виховательку. В якому стані діти