facebook

В Україні вдарять морози до мінус 7: синоптики розповіли, коли чекати на похолодання. Карта

В Україні вдарять морози до мінус 7: синоптики розповіли, коли чекати на похолодання. Карта

Погода в Україні у неділю, 24 жовтня, буде прохолодною, температура повітря подекуди опуститься до +6 градусів вдень. У наступні дні вночі очікуються заморозки від -1 до -7 градусів Цельсія.

Опадів не передбачається, повідомляє Укргідрометцентр. Так, 24 жовтня температура повітря вдень на заході країни складе +6+10 градусів, вночі – від +2 до +5 тепла. У північних регіонах прогнозується +6+10 вдень та +1+4 – вночі. Аналогічна ситуація складеться і в центральних областях.

На сході країни буде дещо тепліше – від +8 до +11 вдень, і +2+6 – вночі. Найвище ж стовпчики термометрів піднімуться на півдні країни – від 10 до 13 тепла вдень і до +7 – вночі.

Уже в ніч на 25 жовтня в Україну прийдуть заморозки. Найсильніші будуть на заході країни – від 0 до -5 градусів. На решті території вони прогнозуються від -1 до -3. Денна температура триматиметься на рівні +6…+10 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

25 жовтня в Україну прийдуть заморозки.

У ніч на 26 жовтня морози подекуди посиляться. Зокрема у Чернівецькій та Луганській області стовпчики термометрів опустяться до -7 градусів, на Харківщині – до -6. На решті території країни – триматимуться на рівні -1…-4. А от вдень на заході повітря прогріється від +11 до +14, в інших регіонах у середньому прогнозується +5…+10 градусів.

26 жовтня заморозки посиляться.

Нагадаємо, згідно з прогнозом синоптикині Тетяни Негадайлової, зима цього року буде більш “традиційною” для нашого регіону. Можна очікувати і снігу, і морозу, попри те, що за останні роки сніжна зима стала рідкістю. За її словами, глобальне потепління змінило клімат України.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україні вдарять морози до мінус 7: синоптики розповіли, коли чекати на похолодання. Карта