facebook

Медики з Данії перерахували симптоми COVID-19 у вакцинованих

Медики з Данії перерахували симптоми COVID-19 у вакцинованих

Фахівці з Данії повідомили, що загалом вакциновані люди набагато легше переносять COVID-19.

Медики Томас Бенфілд та Руне Хартман повідомили, що вакциновані від COVID-19 також можуть захворіти через так звану проривну інфекцію
Серед найбільш поширених симптомів у вакцинованих: нежить, кашель, головний біль, чхання, біль у горлі, набагато рідше може бути висока температура та втрата нюху.

За словами Руне Хартмана, вакциновані люди можуть зіткнутися з різним ступенем тяжкості коронавірусної інфекції, аж до летального результату, проте ризик важкої форми COVID-19 і можливої ​​смерті все ж таки набагато нижчий, ніж у тих, хто не проходив вакцинацію.

Фахівці зазначили, що на швидкість протікання COVID-19 впливає вакцина, якою прищепили людину, а також її стать, вік та особливості організму.
За словами медиків, у вакцинованих віком від 70 років ефективність вакцини починає знижуватися через півроку після отримання другого щеплення. Однак, бустерна доза може значно підвищити рівень захисту від COVID-19.

При цьому лікарі попередили, що щеплені люди можуть безсимптомно переносити COVID-19 та бути переносниками захворювання. У зв’язку з цим необхідно регулярно проходити тестування.

При явних симптомах захворювання найбільша кількість часток вірусу перебуває у носоглотці, що робить таких інфікованих надзвичайно заразними.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Медики з Данії перерахували симптоми COVID-19 у вакцинованих