facebook

(ВІДЕО) “Штам “Дельта” знищить здоров’я, якщо не зробити це на 6 день хвороби”: лікар про нещадність вірусу

Штам “Дельта” стрімко поширюється Україною. Вірус вражає людей, спричиняючи величезні ушкодження в організмі. Медики кожного дня повідомляють про все нові підступні прояви недуги. Хвороба потребує належного ставлення.

Лікар Тарас Жиравецький у своєму Telegram-каналі розповів про особливості реакції людського організму на різні штами вірусу та на вакцинацію.

“Вакцина потрібна, щоб з’явились антитіла до спайк-білку, які виробляються нашими клітинами після вакцинації і після перенесеної хвороби.

Але ці антитіла не захищають вас від важкого повторного ковіду, якщо вони утворились після хвороби, бо націлені на інші штами і їхня кількість для захисту невідома, а от антитіла, які утворились після вакцини таки захищають від зараження усіма штамами включно з новими, дозволяють менше розповсюджувати вірус, хоча ми знаємо, що їхній рівень зменшується кожні 6 місяців, тому потрібна бустерна доза вакцини, щоб їхній рівень збільшився, але їхній рівень достатній для захисту ми не знаємо, але він має бути достатнім, хоча на розповсюдження нових штамів вірусу це не впливає”,- зазначив лікар.

Також у відеозаписі, розміщеному в мережі YouTube, він пояснив, який аналіз рекомендує здавати із 6 дня недуги.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

(ВІДЕО) “Штам “Дельта” знищить здоров’я, якщо не зробити це на 6 день хвороби”: лікар про нещадність вірусу