facebook

Розпиляв тіло і викинув у сміття: стали відомі подробиці жорстокого вбивства

Розпиляв тіло і викинув у сміття: стали відомі подробиці жорстокого вбивства

32-річний громадянин протягом кількох днів проживав у квартирі з трупом своєї жертви

Співробітники правоохоронних органів встановили обставини жорстокого вбивства у Києві. Про це повідомляється на офіційній сторінці поліції Києва у соціальній мережі Facebook.

Учора, 18 листопада, у сміттєвому контейнері на бульварі Дружби Народів були виявлені останки людського тіла. На місце злочину поспішили поліціянти та негайно розпочали оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи загиблого та обставин інциденту.

У поліції розповіли, що завдяки злагодженій роботі підрозділів поліції Києва всього за кілька годин вдалося викрити та розшукати підозрюваного у жорстокому вбивстві.

Ним виявився 32-річний громадянин з іншої області України. За попередніми даними, у ніч трагедії чоловік розпивав спиртні напої зі своїм знайомим. Під час розпиття між ними спалахнув конфлікт, під час якого злочинець скоїв вбивство 42-річного місцевого мешканця.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Упродовж кількох днів після вбивства зловмисник проживав у квартирі, де лежав труп його жертви, а потім він вирішив позбутися тіла. За допомогою пили по металу він розчленував тіло померлого у ванній і викинув останки у контейнер для сміття.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Розпиляв тіло і викинув у сміття: стали відомі подробиці жорстокого вбивства