facebook

Кадри моторошної ДТП: автівка врізалася у швидку допомогу і перекинула її

Кадри моторошної ДТП: автівка врізалася у швидку допомогу і перекинула її

У Подільському районі столиці авто Chevrolet Volt на перехресті врізалося у швидку допомогу. Аварія сталася ввечері 10 грудня.

У результаті зіткнення реанімобіль перекинувся на бік. Травм зазнали його водій та двоє лікарів, які їхали на виклик до хворого. Що ж до кермувальника легковика, то він відмовився від ушпиталення.
Не зупинили навіть маячки

  • Швидка допомога їхала з вулиці Електриків у напрямку вулиці Костянтинівської.
  • Оскільки виклик був терміновим, карета увімкнула проблискові маячки.
  • Однак в один момент з Новокостянтинівської вилетів Chevrolet і вдарив швидку з такою силою, що вона перекинулася.
  • За інформацією телеграм-каналу KIEVMAP, легковик після зіткнення загорівся, але його миттю загасили.

Важливо! Для з’ясування обставин автотрощі на місце прибули слідчі.
Фото з місця дорожньо-транспортної пригоди, де Chevrolet перекинув швидку. Нагадаємо, у Подільському районі столиці сталася аварія за участі автомобіля швидкої. Як вдалося дізнатися “Вартовим Еспресо” зі слів свідків, швидка рухалася вулицею Електриків з увімкненими проблисковими маячками у напрямку вулиці Новокостянтинівської.

У цей час з вулиці Новокостянтинівської у напрямку центру рухався автомобіль Chevrolet Volt. Він по дотичній вдарив Mercedes медиків, внаслідок чого той перекинувся на бік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми отримали водій швидкої та двоє лікарів, які їхали на виклик. Їх госпіталізували до медзакладу. Водій Chevrolet від госпіталізації відмовився. На місці працює слідчо-оперативна група, яка і з’ясує деталі автопригоди.

Дорожньо-транспортна пригода з перекиданням швидкої. На перехресті швидка увімкнула сирену, й у цей момент в неї влетіла машина. Автівка, яка врізалася, загорілася, але її одразу ж загасили.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кадри моторошної ДТП: автівка врізалася у швидку допомогу і перекинула її