facebook

Заздалегідь придбали лопати і надувний човен: викрали бізнесмена і вимагали 1 млн доларів

Чоловіка планували вбити після отримання грошей.

У Полтаві троє іноземців викрали місцевого підприємця і вимагали у нього 1 млн доларів США.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора України.

За даними слідства, 30 грудня 2021 року у місті Пирятин невідомі силоміць заштовхали на заднє сидіння автомобіля місцевого підприємця і вивезли в Київську область. Вони вимагали у чоловіка 400 тисяч доларів США, а в подальшому збільшили суму до 1 млн дол США

Отримавши відмову, підприємця привезли у лісовий масив, де погрожували зброєю та побили до непритомності. Потім чоловіка утримували в одному з будинків Києва.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Готуючись позбавити підприємця життя, викрадачі заздалегідь придбали лопати, надувний човен, металеву гантель вагою 20 кг і дріт.

Вночі 8 січня 2022 року на березі річки Дніпро правоохоронці виявили двох підозрюваних, ще одного затримали у будинку, де тримали підприємця. Ними виявилися іноземці.

“Трьом іноземцям повідомлено про підозру у підготовці до умисного вбивства викраденої людини; незаконному позбавленні волі та викраденні людини, з корисливих мотивів, яке супроводжувалося заподіянням фізичних страждань, застосуванням зброї; вимаганні передачі чужого майна, з погрозою вбивства; незаконному заволодінні транспортним засобом, за попередньою змовою групою осіб”, – повідомили в Офісі генпрокурора.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Заздалегідь придбали лопати і надувний човен: викрали бізнесмена і вимагали 1 млн доларів