facebook

Секс-скандал у коледжі розгорівся через домагання викладача до студенток. Відео з прихованої камери

Секс-скандал у коледжі розгорівся через домагання викладача до студенток.

У Запоріжжі розгорівся скандал у місцевому електротехнічному коледжі, де студенти звинуватили завідувача кафедри дизайну Віталія Гончаренка у сексуальних домаганнях. Розмову, під час якої викладач зізнався у неправомірних вчинках, зняли на відео.

Кадри опублікував місцевий Telegram-канал “Це Запоріжжя”, після чого інцидентом зацікавилася Національна поліція Запорізької області. На відео викладач спілкувався зі студентками, перебуваючи, найімовірніше, у стані алкогольного сп’яніння (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

Зокрема, чоловік зазначив, що зібрався піти “бухати” і чекає, що на зустріч прийде якась Сніжана. На зауваження, що вона заміжня, викладач відпові, що це лише буде “дружній мі**т”. Далі чоловік переглянув контакти у телефоні та знайшов там Світлану, яку назвав мамою своєї абітурієнтки та додав, що “хотів би її тр***ти”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також у розмові зі студентками Гончаренко повідомив, що лише кілька разів займався “гейством”, але хлопчики йому не цікаві, а після певних подій зі студенткою на прізвище Сазонова його мало не звільнили.

Після публікації відео у регіональній поліції повідомили, що проводять перевірку інформації щодо можливих сексуальних домагань в одному з коледжів і додали, що, зі слів студентів, керівництво учбового закладу всіляко “покриває” посадовця.

Нагадаємо, навесні 2021 року спалахнув скандал із Березковським інтернатом у Миколаївській області. Там стався кричущий випадок, коли 16-річну вихованку змусили перервати вагітність. Проте діти розповідали також про випадки сексуального домагання з боку деяких співробітників навчального закладу, про побиття та інші знущання. Правду про інциденти хотіли приховати і тиснули на тих, хто не бажав мовчати.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Секс-скандал у коледжі розгорівся через домагання викладача до студенток. Відео з прихованої камери