facebook

4 – річний малюк, вирішив сам піти з дитячого садка, а працівники групи й не помітили

4-річна дитина втекла з дитячого садка, – ФОТО, ВІДЕО

Сьогодні, 21 січня, у дитячому садку “Барвінок” №55 на вул. Італійською сталася НП. З гурту зник 4-річний Сашко. Його знайшли протягом години у самому центрі міста.

Як стало відомо 0629, поки вихователь розсаджувала дітей їсти, Сашко одягнувся, взувся, сам відсунув на двері будівлі засув, який розташовувався на доступній висоті, вийшов за ворота та вирушив додому. З батьками, сестричкою, дідусем та бабусею він живе у районі драмтеатру. Поблукавши центром, він зайшов у супермаркет “Продуктель”, а потім він дістався і до Театральної площі.

Патрульні, яким на цей момент повідомили про зникнення дитини, виявили її біля центрального входу до драмтеатру.
Беглеца передали взволнованным маме и дедушке в течение часа после пропажи. Сейчас с ним все хорошо, но возвращаться в садик он не хотел, вырывался из рук.


– Двері були відчинені або сам відчинив?, – Запитала мама у своєї дитини.

– Сам відкрив, – зізнався Сашко.

Вже в кабінеті у директора мама дитини обурилася, її цікавило, чому спочатку вихователька про зникнення сповістила завідувачку, а потім уже викликала поліцію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я сиджу вдома, готую їсти. Мені дзвонять із поліції, кажуть, що моя дитина пропала з садка”, – зазначила мама дитини Анастасія.

У своєму поясненні вихователька вказувала, що перед тим як піти, Сашко грав у настільні ігри, потім у нього виник конфлікт з іншою дитиною, і він вийшов у коридор. Після нього ніхто не бачив.
У дитячому садку дивуються, як таке взагалі могло статися. У будинку завжди зачиняють двері: як упродовж дня, так і після прогулянки. У зв’язку з карантином не можуть запускати батьків, навіть увечері дітей видають батькам за дзвінком.

Завідувачка Світлана Карташова зазначає, що бачила раніше, як діти з цікавістю відкривають засув на вхідній хвіртці. Після цієї події засув на двері в групу пересунутий вище.
В детский сад “Барвинок” ребенок ходит около двух месяцев, он перешел сюда, когда прежний закрылся. Заведующая детским садом отмечает, что ребенка водит в садик дедушка – родителей она не видит. После инцидента она выяснит, в каких условиях проживает ребенок, и намерена инициировать проверку.

“Нам хочется выяснить, почему воспитанием ребенка занимается дедушка, а не мама, мы видим только его в детском саду”, – отметила заведующая.
У дитячий садок “Барвінок” дитина ходить близько двох місяців, вона перейшла сюди, коли колишня закрилася. Завідувачка дитячого садка зазначає, що дитину водить у садок дідусь – батьків вона не бачить. Після інциденту вона з’ясує, за яких умов проживає дитина, і має намір ініціювати перевірку.

“Нам хочеться з’ясувати, чому вихованням дитини займається дідусь, а не мама, ми бачимо лише її у дитячому садку”, – зазначила завідувачка.
Мама дитини каже, що не може водити дитину в садок, тому що виходить на підробітки.

У садок малюк ходив із задоволенням. “Причина – дідусь дає йому дорогою свій телефон, щоб він грав або дивився мультик. Якось я побачила, як хлопчик, уткнувшись у телефон, переходив дорогу, а дідусь тримав його за курточку”, – підсумувала завідувачка.

За фактом зникнення дитини у дитсадку проводиться перевірка. Працює ювенальна поліція.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

4 – річний малюк, вирішив сам піти з дитячого садка, а працівники групи й не помітили