facebook

Перед всім класом: вчителька побила учня через таблицю множення

Перед всім класом: вчителька побила учня через таблицю множення

В одній із загальноосвітніх шкіл на Закарпатті вчителька математики познущалася над учнем молодших класів. Жінка називала хлопчика образливими словами та декілька разів вдарила по голові.

Жахливий інцидент стався у селі Верхнє Водяне Рахівського району. Ситуація набула розголосу завдяки одному із учнів, який зняв “навчальний” процес на свій смартфон, після чого показав відео своїм батькам.

У якому класі стався конфлікт та скільки років постраждалому хлопчику, не повідомляється. За даним фактом поліція вже розпочала перевірку.

Що було під час уроку

Відео із привселюдним знущанням над учнем з’явилося в одній із районних Facebook-спільнот. На перших кадрах помітно, що у класі біля дошки стоїть хлопчик, якому дали завдання розв’язати математичний приклад.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зважаючи на низький ріст дитини, до дошки він міг дістати лише завдяки дерев’яному підвищенню, встановленому внизу. Біля нього весь цей час стояла вчителька математики.

Протягом всього відео жінка розмовляла з дитиною виключно за допомогою крику. Не всі її фрази можна почути розбірливо, однак точно чуються слова “лайдак нещасний” і “зараз ти здохнеш”.

Учень не міг дати чітку відповідь на запитання вчительки, скільки буде 8х8. Розуміючи це, жінка почала підбурювати решту дітей у класі, щоб вони допомогли йому із прикладом.

Коли учні почали один за одним відповідати, що відповідь – 64, вчителька знову накинулася на учня, бо він написав відповідь не у тій частині дошки, де вона просила.

Не витримуючи образ та крику, хлопчик почав плакати, однак це ще більше роздратувало жінку. Вона змусила учня підняти голову і “вслух попросити” учнів знову повторити, скільки буде 8х8.

– Юро, то ти плачеш тепер?? Плакати треба було раніше, коли не вчив! Ану підніми голову і не притворяйся! – крикнула вона дитині в обличчя.

Коли завдання було виконано, вчителька пригрозила учневі, що востаннє пробачає йому таку погану підготовку до уроку.

Реакція поліції

Вже наступного дня після того, як скандальне відео опинилося у соцмережах, правоохоронці Рахівського району почали перевірку.

– Правоохоронці зареєстрували дану подію, група швидкого реагування виїхала на місце події для з’ясування всіх обставин справи, – йдеться у повідомленні.

Попередньо, такі дії горе-вчительки початкових класів передбачають відповідальність за ст. 173-4. (Булінг (цькування) учасника освітнього процесу) КУпАП.

Водночас десятки користувачів соцмереж обговорюють момент на відео, де вчителька б’є хлопчика по голові. Якщо цей факт буде встановлено, цілком можливо, що буде відкрито й кримінальне провадження.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Перед всім класом: вчителька побила учня через таблицю множення