facebook

Щодня буде все гірше: журналіст розповів про страшну розплату Путіна

Щодня буде все гірше: журналіст розповів про страшну розплату Путіна

Президент Росії Володимир Путін двадцять років ретельно будував свою імперію, а після того, як він розв’язав повномасштабну війну в Україні, ця імперія руйнується на його очах.

Про це у своїй колонці на “Радіо Свобода” російський та український журналіст Матвій Ганапольський.

“Рушиться військова доктрина – українці не здаються, “хлопки” чути вже по всьому Криму, Кримському мосту “рекомендовано приготуватися”. Багатополярного світу не вийшло, Америка та Європа шлють Україні новітню зброю, а задушливі санкції знищили “російські мрії” – пише він.

І хоча, як пише Ганапольський, Росія влаштована так, що Путіну навряд чи загрожує трибунал, розплата буде ще страшнішою.

“…його мрії про нову імперію розсиплються на порох. На його очах. З посіпаками навколо. З виючою пропагандою. З фейковими виборами і референдумами. З жалюгідною “другою армією у світі”. З атомною бомбою, яку не можна підірвати, тому що за хвилину згориш сам. Кожен наступний день Путіна буде гіршим за попередній”, – додав журналіст.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ганапольський наголосив на важливості того, щоб усе це відбувалося на очах Путіна, як крах Рейху відбувався на очах Гітлера.

“Це важливо, щоб на очах – адже Гітлера не вбили, він сам убив себе. Це як хвиля, яка зруйнувала пісочний замок мого сина. І хвиля до Путіна вже пішла. У цьому і полягає моя особиста маленька помста”, – резюмував він.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Щодня буде все гірше: журналіст розповів про страшну розплату Путіна