facebook

Троє дітей залишилися без мами, а тато в тяжкому стані: деталі смертельної ДТП. Фото

Троє дітей залишилися без мами, а тато в тяжкому стані: деталі смертельної ДТП. Фото

У Чернівецькій області у ДТП загинула мама трьох дітей Марина Лупан. Жінка разом із чоловіком на Chevrolet Cruze поверталися з магазину, коли їхній автомобіль зіткнувся з Audi. Від отриманих травм Марина померла на місці, а її чоловік Роман у тяжкому стані зараз у лікарні.

Докладніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Жінка померла, а її чоловік у тяжкому стані

Трагедія сталася у понеділок, 24 січня, у селі Дубівці Кіцманського району. 36-річна Марина з Романом поверталися з магазину, коли їхній Chevrolet Cruze зіткнувся з Audi.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За попередніми даними обласної поліції, Chevrolet не надав переваги у русі іншому автомобілю. Проте точні причини ДТП встановить слідство.

Авария произошла в селе Дубовцы

Для друзей семьи гибель Марины стала трагедией. Только год назад она родила третьего ребенка. Старшему сыну Кристиану сейчас 11 лет, а среднему всего 4 года.

Отец детей Роман сейчас находится в больнице. У него сломаны правые ребра, а также повреждено легкое. Состояние мужчины тяжелое, врачи говорят, что ближайшие дни покажут, как пойдет лечение.

“Діти Марини та Романа зараз перебувають з її сестрою. Хоча вона сама виховує також трьох дітей, один із них інвалід. Їй зараз нелегко”, – каже один із місцевих жителів.

За кермом автомобіля був чоловік Марини, зараз він у лікарні

Без мами залишилися троє дітей

Про Марину в селі говорять як про дуже хорошу і чуйну людину. “Її чоловік зі Львова. Вони якийсь час жили там, потім переїхали в село до нас. Вона більше займалася дітьми та господарством. А Роман на заробітках у місті. Сім’я дуже дружна та роботяща”, – каже чоловік, який їх знає.

Сама Марина дуже яскрава та красива. Основним сенсом її життя були сім’я та діти. Старший син займається боротьбою, також діти захоплюються футболом.

“Я навіть не уявляю, як вони зараз житимуть без мами. Звичайно, Роман дбатиме про дітей, але втратити таку маму – це горе для них. Вони дуже прив’язані до неї. Вона буквально тряслася над ними, постійно з дітьми. Вони доглянуті у неї, виховані, розумні. Та й із сестрою вони дуже дружні, Марина з дітьми часто бувала в них у гостях. Просто трагедія”, – каже подруга загиблої.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 – порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого (передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі).

Також призначено кілька експертиз, зокрема й медичну, які мають встановити остаточні причини ДТП.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Троє дітей залишилися без мами, а тато в тяжкому стані: деталі смертельної ДТП. Фото