facebook

Цифра шокує: стало відомо, скількох чоловіків ще мобілізують в Україні уже незабаром

Уряд України зобов’язав міністерство фінансів виділити майже 72 млн грн з резервного фонду держбюджету-2024 для друку до кінця року 900 тисяч повісток і відправку їх поштою, дізналась “Українська правда”.

Кабінет міністрів України виділив у вівторок, 24 вересня, майже 72 мільйони гривень на друк 900 тисяч повісток до кінця 2024 року. Про це повідомляє Німецька хвиля.

з посиланням на документи, які є в розпорядженні видання.

Як ідеться у цих документах, гроші виділяються міністерству оборони “з метою зміцнення обороноздатності держави для централізованого друку повісток”, що будуть відправлені поштою з описом вкладення і повідомленням про вручення.

Згідно з пояснювальною запискою міністерства економіки, планується друкувати 300 тисяч повісток на місяць. Міністерству фінансів доручили виділити кошти з резервного фонду державного бюджету.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Звіт про використання цих коштів мають подати мінекономіки, мінфіну та Державній казначейській службі до 28 грудня.

Уряд спростив формування повісток

Як повідомлялося, в липні уряд затвердив механізм централізованого друку та надсилання повісток військовозобов’язаним поштою.

Формування повісток територіальними центрами комплектування (ТЦК) відбувається за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних і резервістів.

Документ вважатиметься врученим одразу після його доставки за адресою реєстрації чи проживання отримувача.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Цифра шокує: стало відомо, скількох чоловіків ще мобілізують в Україні уже незабаром