facebook

WOW-об’єм: п’ять найпоширеніших помилок при використанні спрею для волосся

Як не допустити помилок і зробити WOW-укладання.

Завдяки beauty-індустрії, ми маємо дуже багато спеціальних засобів для волосся. Кожне з яких має свої функції. Вибирайте продукти залежно від потреб вашого волосся. Враховуйте тип і основні характеристики. Отже, 5 типових помилок у використанні засобів для об’єму волосся:

1. Використовуємо засіб на всю довжину волосся

Це стосується майже всіх типів засобів для об’єму волосся, крім тих, що надають пружності і товщини. Ми звикли, що якщо це спрей, то немає нічого поганого розпорошувати його на всю довжину. Але є нюанс. Це значно перевантажує волосся, тому в даному випадку не чекайте WOW-обсягу. Наносити засоби для укладання волосся бажано на корені. Особливо, якщо нам потрібен саме прикореневий об’єм.

2. Відразу сушимо волосся

Це стосується спрею для об’єму. Після нанесення засобу дайте волоссю п’ять хвилин. Цього достатньо, щоб активні компоненти продукту активізувалися. Пінка не вимагає очікування!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

3. Не тримаємо дистанцію

Нанести засіб на відстані 20-25 см. І для волосся краще, а також і для здоров’я, оскільки такі продукти небажано вдихати. Іноді це призводить до ендокринних порушень. Будьте уважні!

4. Навіщо наносити на коріння?

Нанесли на всю довжину і забули про найголовніше — коріння. Тут все ясно. Розпилюйте засіб саме на цю зону. Використовуйте спеціальні гребінці, які допоможуть нанести засіб на все волосся.

5. Відразу декілька засобів

Ми всі дівчатка, тому в нашому «косметичному арсеналі» так багато beauty-засобів. І хочеться нанести все і відразу. Цього робити не потрібно. Адже тоді ви не отримаєте очікуваного ефекту від продукту, тим більш WOW-обсягу. Візьміть на замітку: один день — один засіб!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

WOW-об’єм: п’ять найпоширеніших помилок при використанні спрею для волосся