facebook

Disney покине студії через секс-скандал

Засновник студії Pixar і креативний директор Walt Disney Animation Джон Ласеттер, творець популярних анімаційних картин “Історія Іграшок” і “Тачки” покине студії через звинувачення в сексуальному домаганні.

Як повідомляє Hollywood Reporter, у листопаді 2017 року екс-колега Ласеттера, сценаристка мультфільму “Історія Іграшок-4” Рашида Джонс, звинуватила його у сексуальних домаганнях. За її словами, режисер хапав жінку за тіло, цілував і коментував її зовнішній вигляд та фігуру.
Наскільки відомо, через розпусну поведінку Лассетера дівчина покинула проект “Історія Іграшок”. Разом з Джонс пішов і її співавтор Вілл МакКормак.
Відзначається, що керівники студії Disney знали про витівки режисера, через що називали його “13-річною дитиною”, за якою потрібен постійний нагляд. Разом з цим колеги визнавали, що Ласеттер – “геній і серце” студій.
Однак останнім часом в колективі все частіше стали виникати заклики до звільнення Лассетера через його поведінку, що і призвело до остаточного рішення студій. До 31 грудня 2018 року режисер залишиться в компаніях, але тільки в якості консультанта. По завершенні цього терміну його остаточно звільнять.

Хто замінить в студіях Джона Ласеттера, на даний момент невідомо.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Disney покине студії через секс-скандал