facebook

Лікарі попередили про початок «ери глухих» через «Омікрон»

Як цього уникнути?

Якщо коронавірус або його штам «Омікрон» вражатиме слуховий нерв, то людина відчуватиме проблеми зі слухом, і у світі почнеться «ера глухих». Про це у розмові з URA.RU заявив отоларинголог, лікар вищої категорії, кандидат медичних наук Володимир Зайцев.

Лікар попередив про початок «ери глухих» через «омікрон»

«Якщо коронавірусна інфекція, «Омікрон», оскільки він нейротропний (вірус, здатний уражати нервові клітини — прим. ред.), почне вражати слуховий нерв, це дуже і дуже погано скінчиться, тому що у нас буде досить велика ера глухих. А що для цього зробити, щоб цього не було? Потрібно пролікуватися», – сказав Володимир Зайцев.

За словами отоларинголога, щоб «Омікрон» не зміг мутувати до подібних здібностей, слід якнайшвидше позбавити організм його. «Коронавірусна інфекція має бути занапащена тотально. Не на рівні носа промити або горло прополоскати, або в ніс краплі, немає. Треба, щоб «Омікрон» якнайшвидше помер. Відповідно, він не потрапляє і не йде на рівень слухового нерва», – зазначив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Головний науковий співробітник НДЦ епідеміології та мікробіології імені Гамалії, вірусолог, професор Анатолій Альтштейн не виключив, що COVID-19 здатний спричинити подібні патології.

«Різні патології з коронавірусом можливі. І порушення дихання, і порушення нюху, порушення слуху. Це все можливо», – додав учений.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Лікарі попередили про початок «ери глухих» через «Омікрон»