facebook

путін краде зерно в України: з Бердянська російські кораблі вивозять зерно

путін краде зерно в України: з Бердянська російські кораблі вивозять зерно

Кремлівський тиран таким чином хоче позбавити українців продовольства

«Тепер путін краде зерно в України»: із таким заголовком сьогодні вийшла стаття німецького таблоїду Bild. Автори статті отримали цю інформацію від «Радіо Свобода», яке посилається на мешканку Бердянська, що працює у порту.
За інформацією видання, російські військові використовують окупований ними торговельний порт українського Бердянська та вивозять звідти українське зерно.
15 березня з порту Бердянськ вийшли п’ять іноземних суден (різні прапори та екіпажі: переважно турецькі чи російські), завантажені українським зерном.
цим у порт Бердянськ зайшли два російські патрульні кораблі із зафарбованими розпізнавальними знаками. За словами представника порту, мешканці могли бачити два кораблі з берега.
Повідомляється, що Путін не лише веде свою війну в Україні за допомогою зброї, а й, мабуть, хоче позбавити народ України основних продуктів харчування у довгостроковій перспективі.
Співробітник порту також підтвердив, що російські окупанти зайняли мерію, адміністрацію, будинки прокуратури, поліції та інших органів влади. З першого дня окупації всі українські правоохоронні органи були розформовані.
з давніх часів Україна була відома як «житниця Радянського Союзу». Уряд у Києві зараз заборонив експорт зерна, щоб мати змогу гарантувати забезпечення продовольством населення.
Поки російські кораблі крадуть у них зерно, тисячі людей вийшли на вулиці Бердянська проти війни та російських військ, влаштувавши демонстрацію з українськими прапорами, зазначає видання.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

путін краде зерно в України: з Бердянська російські кораблі вивозять зерно