facebook

Чому російські солдати лютують: Арестович дав просте пояснення

Радник глави Офісу президента розповів про жахливі наслідки авторитарного режиму у росії

Радник голови ОП Олексій Арестович розповів про причину дегуманізації та звірства російських окупантів в Україні.

В ефірі проєкту FREEДОМ на YouTube Арестович відповів на питання ведучого про природу росіян та їхню мотивацію, коли вони обстрілюють мирних людей, евакуаційні автомобілі з білими прапорами, вбивають дітей, ґвалтують жінок.

За словами радника глави ОП, тут необхідно розуміти, що авторитарний режим, який зараз є у рф, — це дегуманізація всього населення. Так російському уряду, як стверджує Арестович, легко управляти людьми.

“З нами воюють люди, які не бачать зв’язку з реальністю. Вони бачать тільки тоді, коли вони зазнали поразки, їх взяли в полон. Тоді вони починають щось розуміти. А коли їх більше, вони сильніші, а 30 солдатів все одно сильніші маленької дівчинки десь у Маріуполі, у них працює картинка у голові, яка заміщає їм власну картину світу”, — сказав Арестович.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами радника глави ОП, у цьому контексті військові рф бачать у маленькій дівчинці “фашистку”, з якою можна робити, що хочеш.

“Вчора Конашенков (Ігор Конашенков, представник міністерства оборони рф — ред.) сказав, що єврей Зеленський ховав нацистів у синагогах України. До такої конструкції навіть Геббельс не міг додуматися”, — зазначив Арестович, маючи на увазі, наскільки в росії спотворена картина світу.

Радник голови ОП зазначив, що архетип росіян завжди був замішаний на азіатській жорстокості: “Можемо згадати Сирію, де перша ракета, російський “Калібр” вдарила саме по шпиталях, не просто так. Де застосували хімічну зброю. Потім першу і другу Чечню, де зносили міста так само, як зараз зносять Маріуполь. А це була територія рф і громадяни рф, тобто вбивали своїх. Взриви на Каширському шасі. Як вони розстрілювали свій парламент у Москві і своїх громадян. Авганістан, де вбили мільйон афганців подібними методами, або Угорщину 56-го року…”

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чому російські солдати лютують: Арестович дав просте пояснення