facebook

Пишаюсь, що стала твоєю дружиною. Пишаюсь, що ти не завагався і виконав вчинок, про який знають та знатимуть всі. Герої не вмирають!

Командир авіаційної ланки авіаційної ескадрильї в/ч А0959 204 Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна Дмитро Чумаченко загинув у повітряному бою на Житомирщині над селом Тригірʼя.

 

Дружина Дмитра написала зворушливий пост про чоловіка:

Вечір. Я сиділа на ліжку, Діма стояв поряд. Ми любили багато балакати. Зайшла тема про польоти, а саме про катапультування.

– А як катапультуватися?

– У тебе поміж ніг є така ручка за яку потрібно смикнути.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– А з літаком що?

– Тебе викидає, літак паде.

– Ого…

– А ти думала. Але впершу чергу треба думати не про катапультування.

– А про що??

– Наше завдання врятувати людей, при можливості – літак. Я маю, впершу чергу, спрямувати літак в місце, де немає будинків, а вже потім думати про себе.

– Але ж ти можеш не встигнути катапультуватися…

Він не встиг, але врятував сотні життів. Відважність, героїзм, безстрашність.

Поки наше небо та землю захищають такі Люди – нам нічого боятись. Бо вони готові покласти своє життя на вівтар смерті, щоб кожен із нас міг зранку прокинутись не від повітряної тривоги, а від співу пташок.

Я пишаюсь, що 15.12.2018 життя звело мене з тобою. Пишаюсь, що стала твоєю дружиною. Пишаюсь, що ти не завагався і виконав вчинок, про який знають та знатимуть всі. Герої не вмирають!

Хай кожен герой повернеться додому живим та з чудовою звісткою про нашу перемогу. Ми ніколи не забудемо. Назавжди в серцях.

Kris Chumachenko(дружина загиблого Героя Дмитра Чумаченка).

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Пишаюсь, що стала твоєю дружиною. Пишаюсь, що ти не завагався і виконав вчинок, про який знають та знатимуть всі. Герої не вмирають!