facebook

“Фейкова атака”: влада РФ продовжує брехати про звірства своїх військових у Бучі

Влада Росії продовжує брехати. Так, прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков та глава російського МЗС Сергій Лавров, незважаючи на фото- та відеосвідчення звірств російських окупантів у Бучі під Києвом, продовжують називати геноцид українців “інсценуванням” та “фейковою атакою”.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС з посиланням на Пєскова та Лаврова.

“Інформація про вбивства цивільних осіб у Бучі має бути піддана серйозному сумніву, там є ознаки відеопідробки та інших фейків”, – зазначив Пєсков.

За словами Пєскова, Росія пропонувала розглянути тему того, що відбувається в Бучі, в РБ ООН, але ініціативу було заблоковано.

Пессекретар Путіна додав, що “Москва категорично відкидає будь-які звинувачення у вбивствах цивільних у Бучі та пропонує обговорювати цю тему на максимально високому рівні”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Кремлі також вимагають, щоб міжнародні лідери не поспішали з “огульними звинуваченнями щодо ситуації в Бучі та запросили дані з різних джерел”.

Лавров також підтримує пропагандистську позицію Кремля. “Ситуація в Бучі – інсценування, яке розганяють соціальними мережами Захід та Україна”- зазначив Лавров.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Фейкова атака”: влада РФ продовжує брехати про звірства своїх військових у Бучі