facebook

+18 СТРОГО: Російський фашист військовий ґвалтує дитину, якій кілька місяців. Записує відео для свого товариша. Відео

Бичков служить у передмісті Пскова, а всі військові з’єднання Псковської області беруть участь у війні проти України.

В Росії 9 квітня затримали солдата Олексія Бичкова, який записував відео із сексуальним насильством над немовлям. Солдат служить у військовій частині, бійці якої беруть участь у війні проти України.

Про це повідомляє  видання “Вот так”.

Обережно! Опис сцен сексувального насильства можуть шокувати!

Напередодні у Twitter був опублікований тред про Бичкова з роликом, на якому чоловік спершу каже, що записує “люте відео”, а потім тре щіточкою для вій між сідницями немовляти, облизує щіточку і водить нею по обличчю. Час та місце зйомки відео невідомі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

+18 СТРОГО

Інформацію про російського солдата опублікував у соцмережі “ВКонтакте” користувач Костя Кікеєв. За його словами, Бичков 1997 року народження, зареєстрований у Ставропіллі та живе у Краснодарському краї РФ. За даними Кікеєва, російського солдата 8 березня оштрафували за перевезення дітей без спецкрісла в авто, зареєстрованому на Анастасію Цекрес. У листуванні з виданням жінка заявила, що продала авто його дружини, але “цього покидька” не знає. Пізніше вона розповіла журналістам, що побачила ролики Бичкова, написала заяву до поліції, і чоловіка затримали.

Видання зазначає, що у “ВКонтакті” викладено ще кілька відео, де Бичков також чинить насильство над дітьми. У роликах чоловік демонструє свої геніталії, засовує собі в анус різні предмети та облизує їх. Один із користувачів російської соцмережі, який опублікував дані солдата, заявив, що той надсилає відео з насильством над дітьми своїм друзям та товаришам по службі.

Згідно з опублікованою інформацією, Бичков служить у передмісті Пскова у військовій частині №64044. За словами голови ради ветеранів 76-ї гвардійської дивізії ВДВ Юрія Сосєдова, всі військові з’єднання Псковської області беруть участь у війні в Україні.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

+18 СТРОГО: Російський фашист військовий ґвалтує дитину, якій кілька місяців. Записує відео для свого товариша. Відео