facebook

Шведська компанія Lernia звільнила росіянку, яка принижувала українців

Шведська компанія з підбору персоналу Lernia офіційно прокоментувала інцидент з їхньою працівницею-росіянкою Євгенією Денисовою, яка раніше принижувала українців. В організації ухвалили рішення звільнити хамку після того, як відео набуло широкого розголосу в соціальних мережах.

“Хочемо уточнити, що особа, яка висловлює свою думку, на цей час не працює і не повернеться. Ми категорично відмежуємось від образливих думок, які висловлює людина”, – вказали на сторінці компанії в Instagram.

Нагадаємо, що напередодні українська активістка опублікувала ролик, де її ображає невідома російськомовна громадянка, що перед цим розкидала українську символіку.

70-річній бабусі не сподобалося, що її знімають на камеру, тому вона “накинулася” на авторку із образами про її зовнішність та прокльонами. Росіянка заявила, що сама виглядає пристойно в “плащі за 25 тисяч, косинці та з сумкою”, а її співрозмовниця нічого не досягне.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Містяни з антивоєнною позицією відшукали номер телефону, соціальні мережі, номер і марку машини, а також адресу “патріотки”, проте вона відмовилася розмовляти.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у посольстві України в Швеції відреагували на ролик та передали справу на розгляд до місцевих правоохоронних органів. Небайдужі до інциденту громадяни відшукали організацію, в якій працює росіянка, та висунули вимогу прокоментувати інцидент.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Шведська компанія Lernia звільнила росіянку, яка принижувала українців