facebook

Гіркін заговорив про розвал Росії через провал в Україні і натякнув на долю Каддафі для Путіна

Гіркін заговорив про розвал Росії через провал в Україні і натякнув на долю Каддафі для Путіна

Колишній ватажок бойовиків “ДНР” Ігор Гіркін заявив, що за підсумками війни проти України Росію може чекати розпад і серія громадянських війн. За його словами, у такому разі більша частина політичної еліти РФ приречена на загибель.

Терорист наголосив, що російські пропагандисти щодня повідомляють про “успіхи” РФ в Україні, але насправді наступ окупантів зупинився на одному місці. Про це Гіркін написав у себе в Telegram.

Ексглавар бойовиків “ДНР” заявив, що в умовах, що склалися, російська армія приречена на поразку в Україні.

“Росія або відродиться за підсумками цієї війни, або буде запущено процес остаточного розпаду, смути та серії громадянських війн із найкатастрофічнішими наслідками (які набагато перевищать наслідки 1991 року). У будь-якому із зазначених варіантів більша частина “культури напіврозумних бактерій”, що називається “російською елітою” – приречена на знищення і загибель”, – заявив Гіркін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також він наголосив, що фатальний для РФ етап війни поки не настав. У той же час він додав, що в майбутньому на голову РФ Путіна може чекати доля колишнього глави Лівії Муаммара Каддафі, який був убитий повстанцями.

“Усвідомлення того, що поточний етап війни є “тотальним” (і може стати фатальним) – для нашої “елітки” ще не настало. І настати може ще не скоро. При найгіршому для країни варіанті – тільки коли тіло Верховного опиниться в руках “люблячого населення” на зразок одного з попередників – Каддафі… А тоді буде вже пізно щось робити”, – зазначив терорист.

Нагадаємо, раніше Ігор Гіркін заявив, що Кримський міст приречений на знищення Збройних Сил України. Терорист вважає, що ЗСУ завдадуть ракетного удару по мосту тоді, коли це буде вигідно Україні.

Раніше правозахисник Марк Фейгін припустив, що висловлювання неординарних “думок” Гіркіним вигідне Федеральній службі безпеки Росії.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Гіркін заговорив про розвал Росії через провал в Україні і натякнув на долю Каддафі для Путіна